Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, lăudat de unul dintre foştii săi jucători: ”Ţine Liga 1 în viaţă. Dacă am mai avea patroni ca el, ar creşte nivelul campionatului” | EXCLUSIV

Gigi Becali, lăudat de unul dintre foştii săi jucători: ”Ţine Liga 1 în viaţă. Dacă am mai avea patroni ca el, ar creşte nivelul campionatului” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Lucian Sânmărtean a vorbit la superlativ despre Gigi Becali, patronul fostei sale echipe.

Lucian Sânmărtean a petrecut doar un an la FCSB, pe final de carieră, dar a fost mereu unul dintre favoriţii lui Gigi Becali.

Patronul FCSB-ului s-a luptat mult pentru a îl aduce la club şi a profitat de declinul lui FC Vaslui pentru a o face.

După ce l-a ridicat în slăvi pe jucători de-a lungul timpului, acum a venit rândul lui Sânmărtean să îl laude pe Becali.

Fostul internaţional român consideră că patronul FCSB-ului ”ţine în viaţă Liga 1” şi l-a apărat în legătură cu intervenţiile pe care le are la echipă.

Gigi Becali, lăudat de unul dintre foştii săi jucători

În comparaţie cu ce am jucat noi la momentul ăla, aveam foarte mulţi patroni care investeau în fotbal, aducând jucători foarte buni şi atunci şi nivelul echipei creştea.

Şi spectacolul din Liga 1 era diferit. Odată cu problemele patronilor, a rămas un singur patron care reuşeşte să ţină jumătate din Liga 1 în viaţă, fiindcă investeşte foarte mult, cumpără de la celelalte echipe şi ţine liga în viaţă.

Dacă am mai avea patroni ca el, care să bage bani şi să ia jucători, cu siguranţă şi nivelul Ligii 1 ar creşte, pentru că eu am jucat alături de Wesley, Adailton, jucători de valoare, şi m-a obligat să îmi cresc nivelul.

Jucătorii străini buni ajută pe cei români să îşi crească nivelul. Eu nu am o problemă cu discuţia patron-antrenor, toată lumea îl blamează pe Gigi.

El vinde, cumpără, pentru că el este un manager deosebit, pentru că bagă bani mulţi, dar şi câştigă Pentru el banul, infrastructura... tot ce are acolo trebuie susţinut de bani şi daca ăsta e drumul lui şi asta crede că trebuie să facă, asta face.

Nu ar trebui să îl blamăm. Nu cred că este un patron care să nu se bage, un primar care să nu aibă o febleţe şi să zică <<bagă-l să joace>>.

Dacă are un jucător tânăr, să nu îi facă reclamă la televizor, să îl împingă în faţă, să îl scoată în evidenţă şi pentru a câştiga mai mult”, a declarat Lucian Sânmărtean, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: lucian sânmărtean 

viewscnt
Articole similare