Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali: ”Le vom bate pe Barcelona, Real Madrid, City, PSG, pe toate”. Dar nu de FCSB depinde: ”Acum să vedeţi”

Gigi Becali: ”Le vom bate pe Barcelona, Real Madrid, City, PSG, pe toate”. Dar nu de FCSB depinde: ”Acum să vedeţi”

FCSB

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a oferit câteva reacţii după victoria echipei sale în Bănie, pe terenul celor de la Universitatea Craiova.

FCSB s-a impus în deplasarea de pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 3-0, în etapa a 23-a din Superliga României.

Golurile bucureştenilor au fost marcate de Olaru (45+8), din penalty, Coman (50) şi Miculescu (83).

A fost cea de-a doua victorie reuşită de FCSB în 2024 din tot atâtea meciuri jucate, fără să primească gol.

Gigi Becali: ”Trebuie să fiu credincios Dumnezeului meu!”

La o zi distanţă de la demonstraţia de forţă din Bănie, Gigi Becali a avut o reacţie ca în vremurile bune, cele în care FCSB câştiga campionate şi avea participări de succes în cupele europene.

Atât timp cât voi fi credincios Dumnezeului meu, de nu vom bate Barcelona, Real Madrid, City şi PSG şi pe toate. Aşa este. Dar trebuie să fiu credincios Dumnezeului meu!

Eu nu eram cum trebuia să fiu şi nu m-am ţinut de cuvânt. Acum să vedeţi, staţi să crească cupolele pe biserică, să îndeplinesc făgăduinţele Domnului.

Stai să fac şi pictura, stai să înceapă şi liturghia şi o să vedeţi voi ce va fi Barcelona sau Real Madrid în faţa noastră”, a declarat Gigi Becali, la palat.

În urma acestui rezultat, FCSB a ajuns la 50 de puncte şi este lider detaşat în clasament, în timp ce Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare