Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, lovitură de graţie pentru Mihai Rotaru şi U Craiova! Fotbalistul a negociat cu oltenii, FCSB l-a deturnat: "Mergem, aia e!"

Gigi Becali, lovitură de graţie pentru Mihai Rotaru şi U Craiova! Fotbalistul a negociat cu oltenii, FCSB l-a deturnat: "Mergem, aia e!"

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu (17 ani) este noul "wonderkid" de la FCSB, apărut parcă de nicăieri profitând de criza de cazuri de COVID-19 care a lovit formaţia roş-albastră în vară, în timpul preliminariile Europa League. Gigi Becali (62 de ani) a reuşit să dea o lovitură de marcă pe piaţa transferurilor şi să-l ia pe Octavian Popescu, deşi acesta a negociat prelungirea contractului cu U Craiova, echipa lui Mihai Rotaru, unde a jucat până în februarie 2020.

Gigi Becali, lovitură de graţie pentru Mihai Rotaru şi U Craiova! Octavian Popescu a negociat prelungirea contractului în Bănie, FCSB a profitat

Unul dintre cei mai tehnici fotbalişti din noua generaţie, Octavian Popepscu a ajuns la FCSB în februarie 2020, atunci când FCSB a reuşit să-l ia de la U Craiova. Într-un interviu pentru Fanatik, Beniamin Popescu, tatăl jucătorului de la FCSB, a povestit că oltenii lui Mihai Rotaru l-au pierdut pe Octavian Popescu pentru că au încercat să-l forţeze să-şi prelungească înţelegerea pe care o avea în Bănie pentru a prinde mai multe minute. "Wonderkid-ul" de la FCSB a fost foarte dezamăgit, iar Giovanni Becali a intervenit şi l-a dus pe acesta la echipa vărului său, Gigi Becali.

"Au încercat, dar când domnul Giovanni a spus „Mergem, aia e!”. Nu vreau să mai discut de Craiova, asta e... Asta a fost condiţia: să semneze şi să rămână acolo. L-au forţat să semneze prelungirea ca să îl bage în teren! Păi cum mă, îmi pui mie condiţii? Cum adică îmi pui condiţii să joc? Păi dacă joc, joc pe valoare!, spunea Tavi", a povestit Beniamin Popescu, tatăl lui Octavian Popescu, conform Fanatik.

Octavian Popescu e al doilea fotbalist tânăr care ajunge de la Craiova la FCSB, liber de contract, după Andrei Vlad (21 de ani), "Messi al portarilor", aşa cum l-a poreclit Gigi Becali. Jucătorul care n-a împlinit încă 18 ani a fost titular la FCSB în victoria cu UTA, 3-0, şi a obţinut penalty-ul din care Dennis Man a reuşit să deschidă scorul şi să deblocheze meciul pentru "roş-albaştri".

  • 3 - trei pase de gol are Octavian Popescu în cont la echipa mare a FCSB, în opt partide jucate în toate competiţiile
  • 2 - două penalty-uri a obţinut fotbalistul în ultimele două etape pentru FCSB, cu Gaz Metan şi cu UTA
  • 50.000 de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu în acest moment, conform specialiştilor de la transfermarkt.com

Gigi Becali, lovitură de graţie pentru Mihai Rotaru şi U Craiova! Octavian Popescu, comparat cu marele Florea Dumitrache

Prestaţiile şi siguranţa de sine de care a dat dovadă Octavian Popescu, în ciuda vârstei fragede pe care o are, i-au făcut pe mulţi să remarce calităţile de excepţie. Unul dintre cei mai importanţi oameni de fotbal care l-a lăudat pe Octavian Popescu este Cornel Dinu (72 de ani). În direct la emisiunea Minutul 91 de la Telekom Sport, "Procurorul" l-a comparat pe Octavian Popescu cu fostul mare fotbalist dinamovist, Florea Dumitrache.

"Mister" a fost cucerit de ce a arătat Octavian Popescu pe teren: "Seamănă izbitor cu Dumitrache! (...) Puştiul ăsta e foarte talentat, mult mai talentat decât Buziuc, chiar decât Buş. Uitaţi-vă ce calitate are, cum ţine mingea la picior. Are calitate extraordinară acest Popescu, iar de când evoluează mi-a sărit calitatea lui în ochi", a spus Cornel Dinu, în direct la Telekom Sport, acum două săptămâni.

  • 2024 este anul în care expriă contractul dintre Octavian Popescu şi FCSB

Afla mai multe despre: gigi becali octavian popescu lovitura u craiova fcsbgigi becali fcsb octavian popescu lovitura u craiovaoctavian popescu fcsb lovitura u craiovagigi becali mihai rotaru u craiova octavian popescuoctavian popescu gigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare