Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali, lovitură în plină pandemie. A trimis oferta pentru un super jucător: ”E hotărât să-l transfere la FCSB”

Gigi Becali, lovitură în plină pandemie. A trimis oferta pentru un super jucător: ”E hotărât să-l transfere la FCSB”

Liga 1

Comentarii

Gigi Becali nu renunţă şi vrea să-l transfere la FCSB pe unul dintre cei mai interesanţi fundaşi centrali din România. Patronul FCSB ţine legătura cu Valeriu Iftime, în speranţa că-l va convinge să accepte oferta pentru Andrei Chindriş.

Gigi Becali ia măsuri drastice la FCSB, din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus. Omul de afaceri vrea să înjumătăţească salariile jucătorilor şi a cerut acordul FRF să-i poată da afară pe cei care nu mai intră în planurile echipei. În acelaşi timp, Gigi Becali se gândeşte la momentul în care campionatul va fi reluat.

Gigi Becali, ofertă de transfer pentru Andrei Chindriş

Valeriu Iftime a dezvăluit în urmă cu mai bine de o săptămână că Gigi Becali l-a sunat şi i-a făcut o ofertă pentru Andrei Chindriş. Asta deşi campionatul era oprit de o săptămână şi România se confrunta cu tot mai multe cazuri de coronavirus. Însă patronul FCSB se gândeşte la momentul în care campionatul se va relua şi nu vrea să-l piardă pe Andrei Chindriş. Mai ales că sunt şi alte echipe care-l doresc. 

Oferta făcută de Gigi Becali n-a fost pe placul lui Valeriu Iftime

Înainte să se decidă suspendarea meciurilor din campionat, mai mulţi scouteri din străinătate au venit să-l urmărească pe Andrei Chindriş. FC Botoşani n-a primit vreo ofertă oficială, dar interesul pentru Chindriş l-a făcut pe Valeriu Iftime să declară că-şi doreşte cel puţin 1,5 milioane de euro în schimbul său.
 
Oferta făcută de FCSB a fost însă mult mai mică: 500.000 de euro, plus diferite bonusuri: ”Am vorbit la telefon (n.r. cu Gigi Becali), e destul de hotărât, dar nu sunt de acord cu preţul ăsta”, a recunoscut Valeriu Iftime. 

Criza l-ar putea ajuta pe Gigi Becali să-l transfere pe Andrei Chindriş la FCSB

Între timp, situaţia s-a schimbat în fotbalul românesc. Pandemia de coronavirus le-a provocat echipelor multe probleme financiare şi totul s-ar putea întoarce acum în favoarea lui Gigi Becali. Deodată, oferta de 500.000 de euro pentru Andrei Chindriş ar putea fi considerată interesantă de FC Botoşani. Şi în această perioadă, Gigi Becali este însă decis să-şi menţină oferta. Mai ales că Andrei Chindriş a avut evoluţii tot mai bune şi a ajuns un jucător important şi la naţionala de tineret. 
 

viewscnt
Articole similare