Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali lovitură neaşteptată! FCSB a mai cumpărat un DIAMANT: "L-am rugat frumos să mi-l dea"

Gigi Becali lovitură neaşteptată! FCSB a mai cumpărat un DIAMANT: "L-am rugat frumos să mi-l dea"galerie foto

FCSB

Comentarii

Ovidiu Horşia a marcat din nou în Liga 1, iar fotbalistul care aparţine de FCSB este din ce în ce mai aproape de a-şi îndeplini visul.

"L-am sunat personal pe Gigi Becali şi l-am rugat frumos să mi-l dea, pentru că băiatul nu voia să vină" a explicat Mihai Teja, atunci când a obţinut transferul lui Ovidiu Horşia (18 ani) de la FCSB. Poate că sună puţin ciudat, dar Teja s-a luptat pentru a avea la dispoziţie un puşti de care, în cel mai bun caz, au auzit doar microbiştii apropiaţi de Liga 2, transmisă şi anul trecut de Telekom Sport.

Serios, muncitor şi foarte talentat, Horşia s-a demonstrat un pariu câştigător pentru Teja, iar suporterii ieşeni l-au gratulat după meciul cu Dinamo cu apelativul "diamant". Puştiul în vârstă de 18 ani pare să fie "transferul" pe care Gigi Becali nici măcar nu-l visa. Împrumutat la Iaşi, după un sezon excelent la Clinceni (cu care a obţinut promovarea în Liga 1), Ovidiu Horşia lasă etapă de etapă o impresie excelentă. Contra lui Dinamo a făcut un nou meci foarte bun şi a marcat pentru a doua oară în Liga 1. A reuşit unul dintre golurile cu care Dinamo a fost învinsă de Poli Iaşi şi contribuie din plin la startul de sezon perfect al grupării moldave. În etapa a treia, mijlocaşul în vârstă de 18 ani marcase împotriva fostei sale echipe, Academica Clinceni.

”Îmi iese jocul din ce în ce mai bine şi sper să o ţin tot aşa. A fost o partidă grea, ştiam că Dinamo este o echipă foarte bună, cu nume mare şi noi jucăm fiecare meci la victorie. Am intrat foarte motivaţi, am vorbit şi înainte cu băieţii că mai ales că jucăm acasă avem publicul alături de noi şi trebuie să câştigăm cele trei puncte acasă. Următorul meci nu ştiu dacă o să joc, pentru că jucăm cu FCSB” a spus Horşia după Poli Iaşi - Dinamo 2-0.

Horşia a ajuns la FCSB la vârsta de 17 ani, iar în sezonul trecut a jucat pentru Clinceni în 26 de meciuri. Fratele său mai mic, joacă de asemenea pentru formaţia patronată de Gigi Becali: "Nu am prea mult timp liber. Când am posibilitatea ies la o cafea, mergem la un film, dar mă uit mult la fotbal şi urmăresc toate meciurile posibile ca să cunosc cât mai bine jucătorii din Liga 1" mărturisea Ovidiu într-un interviu acordat presei locale din Târgu Mureş. Prestaţiile sale n-au trecut neobservate. MM Stoica, directorul sportiv demisionar de la FCSB i-a amintit în ultima vreme patronului roş - albaştrilor de el, iar acesta s-a declarat încântat de ceea ce a văzut în Horşia. Nu este deloc exclus ca mijlocaşul care impresionează acum la Poli Iaşi să revină mai repede decât se aştepta la FCSB. "Sper ca intr-un an sa fiu la echipa mare a FCSB", spunea jucatorul nascut la Targu Mures intr-un interviu pentru ProTV in mai 2018.

Afla mai multe despre: ovidiu horşiafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare