Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, luat la ţintă de presa din Slovenia după ce i-a făcut praf pe Vukusic şi Creţu: ”Unul dintre cei mai sălbatici oameni din fotbal”

Gigi Becali, luat la ţintă de presa din Slovenia după ce i-a făcut praf pe Vukusic şi Creţu: ”Unul dintre cei mai sălbatici oameni din fotbal”

FCSB

Comentarii

Felul în care i-a tratat Gigi Becali pe Ante Vukusic şi Alex Creţu, ambii aduşi din Slovenia, i-a înfuriat pe jurnaliştii de la Ljublijana, care l-au făcut praf pe Gigi Becali.

Doi dintre cei mai valoroşi jucători străini din campionatul sloven, din ultimii ani, au fost aduşi de FCSB, liberi de contract. Vukusic a fost primul, iar după doar câteva sute de minute primite în câteva meciuri, croatul a fost umilit şi obligat să se antreneze la echipa a doua.

Iar şase luni mai târziu, Creţu a semnat cu ”roş-albaştrii”, spre încântarea lui Becali. Închizătorul era prezentat la palat de patron, iar latifundiarul declara că îşi va face echipa în jurul lui, deşi deja plănuia să îl joace în afara poziţiei sale, la fundaş central.

După ce a greşti la unicul gol din derby-ul cu Rapid, şi Creţu a ajuns pe lista neagră a lui Becali. Patronul FCSB-ului a declarat că îi va transmite ”tricoloriului” să îşi caute altă echipă şi l-a făcut praf, în direct, la televizor.

Comportamentul finanţatorului ”roş-albaştrilor” nu a trecut neobservat, iar presa din Slovenia l-a luat la ţintă pe acesta.

Gigi Becali, luat la ţintă de presa din Slovenia după ce i-a făcut praf pe Vukusic şi Creţu

”Îi alungă din Slovenia şi-apoi îşi bate joc de ei. Primul care a simţit furia lui Gigi Becali, unul dintre cei mai sălbatici oameni din lumea fotbalului, a fost Ante Vukusic. Acum, povestea se repetă cu Alexandru Creţu.

Românul a părăsit-o pe Maribor acum câteva luni şi a semnat cu echipa din Bucureşti. Becali l-a prezentat public din vila sa foarte luxoasă, de fapt foarte kitsch. A spus că va construi echipa în jurul lui. A durat foarte puţin. Creţu este deja pe lista neagră”, notau slovenii de la ekipa.svet24.

Jurnaliştii sloveni au amintit şi comentariile impresarului lui Creţu, înainte de venirea la Bucureşti. Reprezentantul internaţionalului român l-a atenţionat vehement pe mijlocaş să nu semneze cu FCSB, însă acesta nu a ascultat, iar acum plăteşte pentru asta.

”Am cinci oferte mai bune pentru el pe masă, dar dacă el vrea să fie sclavul lui Gigi Becali, atunci nu mă deranjează. Dacă el merge la Steaua (n.r. – FCSB), nu pot nici măcar să-i urez succes pentru că va comite o sinucidere sportivă. Dacă pleacă, o face fără mine. Nu vreau să fiu implicat în această sinucidere sportivă şi financiară” declara Milojkovic, impresarul lui Creţu.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliante vukusicalex creţu 

viewscnt
Articole similare