Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali, magistral din nou! L-a convins să se transfere la FCSB de la sute de kilometri depărtare: "M-au sunat". Contractul, dezvăluit

Gigi Becali, magistral din nou! L-a convins să se transfere la FCSB de la sute de kilometri depărtare: "M-au sunat". Contractul, dezvăluit

FCSB

Comentarii

Mirajul de la FCSB îi face pe mulţi fotbalişti să accepe o aventură cu foarte multe necunoscute. În disperare de cauză la începutul sezonului, FCSB a căutat fotbalişti care să semneze pe doar câteva meciuri. Mulţi au refuzat, dar fundaşul Gabi Enache (30 de ani) a acceptat propunerea lui Gigi Becali, pe baza experienţei din trecut de la FCSB.

Gabi Enache a rămas liber de contract în acest sezon, după experienţa scurtă de la FCSB, unde a jucat doar 180 de minute, în ciuda aşteptărilor sale din momentul în care a semnat. Acum, la 30 de ani, Gabi Enache a ales să plece din România şi a semnat cu o echipă din Kazahstan. Apărătorul cunoaşte campionatul şi, în plus, ofertele din Liga 1 nu l-au încântat. 

Gabi Enache, convins de Gigi Becali să semneze de la sute de kilometri depărtare: "Întoarce-te"

Gabi Enache fost fotbalistul FCSB-ului în două perioade. În prima, între 2016-2018, fotbalistul a fost om de bază şi a jucat în preliminariile Champions League şi grupele Europa League, dar a doua experienţă de la echipa lui Gigi Becali a fost ratată. 

În septembrie 2020, Gabi Enache aparţinea de echipa din Kazahstan Qyzyljar SK Petropavlovsk şi, în timp ce se îndrepta spre Reşiţa, a primit un telefon din partea FCSB-ului. Gigi Becali l-a dorit doar pentru două meciuri, pentru a trece de Slovan Liberec în al treilea tur preliminar Europa League, după ce lotul a fost decimat de cazurile de COVID-19.

Gabi Enache a ezitat iniţial. Nu a dorit să semneze un contract valabil doar pe două meciuri, a insistat să i se ofere o înţelegere pe şase luni, iar cele două părţi au bătut palma. 

Totuşi, fotbalistul nu a anticipat planul lui Gigi Becali cu el. Gabi Enache a apucat să joace în doar două meciuri în acest sezon pentru FCSB, cel cu Slovan Liberec şi unul în Liga 1. 

"Am ajuns aproape de Reşiţa, eram pe drum şi m-au sunat. Mi-au zis <<Întoarce-te>>. M-am întors de la Reşiţa. Eu le-am zis că nu pot să semnez pe două meciuri, că vreau pe şase luni. Am semnat. Şi m-am dus, am fost la masă, la baza de antrenament şi nu m-a mai interesat altceva. 

Puteam să mă şi accidentez, dar nu mi-a păsat. Am fost aproape şi să-i eliminăm. Nu puteam să semnez doar pe două meciuri. Mă simt dezamăgit după ce am fost la FCSB. Staff-ul cu mine a fost... Tot respectul pentru ei", a declarat, dezamăgit, Gabi Enache despre experienţa de la FCSB. 

Ce s-a întâmplat cu FCSB după dezastrul din Europa

După perioada "neagră" din septembrie anul trecut, FCSB a reuşit să crească ritmul şi a ajuns lider în Liga 1, cu un joc convingător. La începutul acestui an, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a reuşit să-l transfere pe Dennis Man la Parma şi, în plus, echipa lui Toni Petrea a reuşit să-şi menţină poziţia de lider în campionat. 

În ultima etapă, FCSB a învins-o cu emoţii pe Gaz Metan, scor 1-0, iar pentru echipa lui Gigi Becali urmează meciul de la Arad cu UTA. 

viewscnt
Articole similare
Fost barman si fotomodel la New York, acum antrenorul momentului in Europa FOTO