Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali mai trage un titular pe "linie moartă" la FCSB. "Eu, la 62 de ani, joc mai bine decât el"

Gigi Becali mai trage un titular pe "linie moartă" la FCSB. "Eu, la 62 de ani, joc mai bine decât el"

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că s-a lămurit şi cu valoarea fundaşului central adus de la FC Botoşani, Andrei Miron, mai ales după gafele acestuia din meciul pierdut cu Astra Giurgiu, scor 2-3.

Într-o intervenţie televizată pe care a avut la Pro X, Gigi Becali s-a arătat dezamăgit de modul în care s-a exprimat formaţia sa din momentul în care a condus cu 2-0 pe tabelă. Patronul celor de la FCSB a pus revenirea Astrei pe seama lipsei de experienţă şi atitudine a jucătorilor săi, mai ales a axului central din defensivă. Gigi Becali a declarat că dacă ar fi intrat pe teren, s-ar fi descurcat mai bine decât a făcut-o cuplul Iulian Cristea - Andrei Miron.

"S-a văzut lipsa de maturitate. A fost lipsă de maturitate, lipsă de bărbăţie, lipsă de ambiţie. La fotbal nu e aşa, la fotbal e război, iar ei s-au relaxat. Ei joacă fotbal, îmi place, dar nu merge aşa. Şi când are mingea adversarul trebuie să o recuperezi imediat. La noi, când a fost mingea la ei, nu era nicio problemă. Ne dă gol cu capul Alibec, el n-a dat în viaţa lui gol. Avem probleme, dar le rezolvăm.

Marile probleme sunt fundaşii centrali. O să vedem ce va fi, acum o să jucăm să luăm Cupa României şi să prindem locul trei. Cred că prindem locul trei, o batem pe Botoşani. Noi n-am avut un mijlocaş central agresiv, aici a fost greşeala mea. I-am luat şi lui Olaru din calităţile ofensive. De Adrian Petre nu sunt chiar atât de dezamăgit, s-ar putea să rămână. El e atacant, dar dacă tu nu ai dat niciun gol, cum să mai rămâi? E clar că are calităţi, are o viteză foarte bună, dar trebuie să muncească mai mult. S-ar putea să-l salvăm.

Miron să mă ierte, dar... Dacă dă Alibec cu capul dintre ei, dacă el vine să respingă din alunecare, măcar o lăsa să treacă. Eu, la 62 de ani, joc mai bine ca el fundaş central", a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Andrei Miron a ajuns la FCSB în această iarnă, de la FC Botoşani, fără sumă de transfer, moldovenii păstrând doar un procent din viitorul transfer al jucătorului. A bifat o partidă în sezonul regulat, plus alte trei meciuri din play-off. FCSB nu a câştigat niciuna dintre aceste partide. Cota de piaţă a jucătorului, conform Transfermarkt, este de 800.000 de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare