Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, mesaj clar pentru Adrian Mititelu înainte de înfruntările din Liga 1! ”Dacă juca Mutu pe teren, îmi era frică de echipa lui!”

Gigi Becali, mesaj clar pentru Adrian Mititelu înainte de înfruntările din Liga 1! ”Dacă juca Mutu pe teren, îmi era frică de echipa lui!”

FCSB

Comentarii

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1, iar din sezonul următor Gigi Becali se va duela cu vechiul său rival, Adrian Mititelu.

Latifundiarul din Pipera i-a transmis patronului oltean că pentru a avea rezultate bune în derby-urile din Liga 1 va trebui să aibă jucători de valoare şi un buget mare. Patronul FCSB a lăudat mutarea făcută de echipa din Bănie şi a spus că Mutu este un atrenor bun, care ştie să se apere bine.

Craiova va schimba lotul pentru Liga 1 şi este una dintre cele mai active echipe pe piaţa transferurilor. FC U Craiova 1948 este condusă de Adrian Mititelu JR., după ce tatăl lui a fost condamnat la închisoare în toamna lui 2020. 

”Dacă-l consider pe Adrian Mititelu un rival de luat în calcul? Vreţi să vă spun ceva? Vedeţi că şi-a luat antrenor bun. Mutu are trasee de joc şi se apără bine, dar la Mititelu nu joacă Adi Mutu pe teren. Dacă juca el îmi era teamă de Craiova lui Mititelu.

Însă, omul este unde este acum (n.red. – e în închisoare) şi-i trebuie bani mulţi că să se lupte cu mine. Îi trebuie o echipă bună, nu cu ăştia de a promovat în Liga 1. Dacă rămâne cu ăia în Liga 1 nu are nicio şansă…Abia astept să-l bat din nou pe Mititelu” a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare