Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, mesaj direct către Claudiu Keşeru! ”Aşa nu prea o să mai meargă. Nu joacă la mine pe 2 euro!”

Gigi Becali, mesaj direct către Claudiu Keşeru! ”Aşa nu prea o să mai meargă. Nu joacă la mine pe 2 euro!”

FCSB

Comentarii

Claudiu Keşeru nu a dat randamentul dorit la FCSB, iar patronul Gigi Becali i-a transmis un mesaj.

Gigi Becali l-a readus pe Keşeru liber de contract, de la Ludogoreţ, club unde a fost legitimat din 2015 şi alături de care a câştigat 6 titluri de campion în Bulgaria. Becali voia ca echipa lui să marcheze mai mult, după aducerea atacantului român. Keşeru a jucat pentru FCSB în 11 partide şi a marcat doar 4 goluri, spre nemulţumirea patronului. 

”Aşa nu prea o să mai meargă. Nu joacă la mine pe 2 euro!”

”Vreau să vă mai zic ceva de Keşeru, că nu vreau să vă las să mă întrebaţi voi de el. Nu prea sunt mulţumit. Când a venit, am zis că am dat lovitura. Nu înţelesesem eu de ce nu prea s-au mai bătut bulgarii să îl ţină. După cum a jucat în primele meciuri, am zis că e super atacant de echipe mari de tot.

Dar acum am înţeles de ce nu prea mai este luat nici pe la naţională şi nici de ce bulgarii nu s-au bătut să îl ţină. Însă, vreau mai mult de la Keşeru. Eu sper că el înţelege. Nu joacă la mine pe 2 euro. Vreau mult mai mult. Aşa nu prea o să mai meargă”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

În 2014, Keşeru reuşea să marcheze 28 de goluri şi să ofere 9 pase de gol, în cele 48 de partide jucate pentru FCSB. El a mai evoluat în carieră pentru echipe precum: C Bihor, FC Nantes, FC Libourne, Tours FC, SCO Angers, SC Bastia şi Al Gharafa SC.

Afla mai multe despre: becali-fcsb-liga -keşeru 

viewscnt
Articole similare