Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, mesaj direct către Florin Talpan după ce FRF a decis că Steaua nu are drept de promovare! ”Tot acest circ este făcut de ani de zile din cauza lui!”

Gigi Becali, mesaj direct către Florin Talpan după ce FRF a decis că Steaua nu are drept de promovare! ”Tot acest circ este făcut de ani de zile din cauza lui!”

Steaua

Comentarii

Gigi Becali a avut un mesaj pentru Florin Talpan după ce a fost anunţat faptul că Steaua nu are drept de promovare, deoarece nu şi-a găsit un investitor privat.

Răzvan Burleanu a confirmat faptul că Steaua nu va putea promova la finalul acestui sezon, indiferent de locul pe care îl va ocupa în clasament. Totuşi, militarii vor putea evolua în play-off-ul pentru LiGA 2. 

După această decizie, Gigi Becali a reacţionat şi i-a transmis lui Florin Talpan că Steaua nu va avea drept de promovare nici măcar la finalul sezonului viitor. Patronul FCSB consideră că echipa nu va putea să îşi găsească un investitor privat. 

”Tot acest circ este făcut de ani de zile din cauza lui Talpan!”

”Terminati, mă, că nici la anul CSA nu o să aibă drept de promovare. Ascultaţi la mine ce vă zic eu aici. Ăia de la CSA nu vor putea să dea echipa nimănui, că nu o să poată să facă licitaţie, iar pentru un astfel de lucru îţi trebuie licitaţie.

Îl felicit pe Burleanu că se ţine tare pe poziţii, iar omul aplică legea cu ăştia de la CSA. Burleanu ştie că nu te poţi juca cu legea, iar Talpan tot o forţează el cu promovarea. Lasă, mă, oamenii, nu le mai baga aiurea lucruri în cap, că nu pot promova. Tot acest circ este făcut de ani de zile din cauza lui Talpan”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

 

 

Afla mai multe despre: steaua-bceali-talpan 

viewscnt
Articole similare