Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, mesaj pentru Raed Arafat după ultima decizie: ”I-a venit mintea la cap. L-am iertat”

Gigi Becali, mesaj pentru Raed Arafat după ultima decizie: ”I-a venit mintea la cap. L-am iertat”

FCSB

Comentarii

Veste mare pentru fani. Suporterii pot rămâne pe stadion până la finalul meciului dintre Universitatea Craiova - FCSB, nu doar până la pauză, aşa cum se anunţase iniţial.

Gigi Becali, mesaj pentru Raed Arafat după ultima decizie: ”I-a venit mintea la cap. L-am iertat”

Universitatea Craiova - FCSB va avea loc azi, de la ora 20:15, pe telekomsport.ro. La derby-ul din această seară vor asista aproximativ 9.000 de spectatori, adică 30% din capacitatea totală a arenei (30.983 de locuri). 

Gigi Becali a aflat de comunicatul lui Raed Arafat şi se declară mulţumit de decizia pe care a luat-o secretarul de stat. 

”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că i-a venit lui Raed Arafat mintea la cap şi i-a lăsat pe suporteri să vadă tot meciul. Dacă oamenii vedeau doar o repriză pe stadion, ne făceam de râsul lumii şi ajungeam pe toate canalele de ştiri. Am văzut că Rotaru a dat şi el nişte declaraţii înainte de meci, iar clubul a dat un comunicat.

Oamenii de la Craiova aveau dreptate. Dacă vor veni şi cei din Peluza Nord la meci? Asta nu ştiu! Vorbiţi cu şeful lor, Mustaţă. Oricum şi cu suporterii noştri alături de noi sau fără ei, noi tot mergem la victorie pe Oblemenco. Îi iert acum toate greşelile lui Arafat. Oamenii nu sunt sclavii nimănui şi nu putem să facem noi cu ei tot ce vrem”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

  • 30% din capacitatea arenei va fi disponibilă, conform noilor reglementări

Clubul oltean a făcut public azi anunţul şi le-a explicat fanilor cum va decurge organizarea. "Veste excelentă înaintea duelului cu FCSB: suporterii care vor participa la derby-ul din această seară nu mai sunt nevoiţi să plece acasă la pauza meciului şi pot asista la întreaga partidă. Facem un apel către toţi suporterii noştri să păstreze OBLIGATORIU biletul la meci până în momentul în care ajung acasă, după finalul partidei. De asemenea, la acest meci trebuie să se respecte distanţarea socială în arenă, cu o capacitate de 30 la sută, conform legilor în vigoare", au precizat cei de la Craiova. 

Afla mai multe despre: gigi becalisuporteriraed arafat 

viewscnt
Articole similare