Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, mesaj războinic trimis către FRF şi LPF! ”Schimbaţi, bă, cât mai este timp, regulamentul că o să îi omorâţi pe fotbalişti. Vor face ăia infarct pe teren!”

Gigi Becali, mesaj războinic trimis către FRF şi LPF! ”Schimbaţi, bă, cât mai este timp, regulamentul că o să îi omorâţi pe fotbalişti. Vor face ăia infarct pe teren!”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali se află din nou în conflict cu cei de la LPF şi FRF.

Becali este nemulţumit de faptul că fotbaliştii care sunt vaccinaţi nu mai trebuie să se testeze. Patronul de la FCSB se teme că am putea avea în fotbalul românesc un nou ”caz Patrick Ekeng”. Becali le cere conducătorilor de la FRF şi LPF, Răzvan Burleanu şi Gino Iorgulescu, să se implice personal în schimbarea regulamentului, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, el va face plângeri penale. 

FCSB are mai multe cazuri de COVID-19, chiar înaintea meciului care va avea loc sâmbătă, împotriva celor de la CS Mioveni. Edi Iordănescu nu va sta pe bancă, deoarece este infectat. În aceeaşi situaţie se află şi membrii din staff, plus portarul Cătălin Straton, care este şi el pozitiv. 

Becali este supărat pe actualul regulament şi a aruncat săgeţi către cei doi oameni din fruntea fotbalului românesc. 

”Schimbaţi, bă, cât mai este timp, regulamentul că o să îi omorâţi pe fotbalişti. Vor face ăia infarct pe teren!”

”Asta este viaţa şi trebuie să trecem şi prin Covidul ăsta, dar nu poţi să faci în aşa hal regulamentul. De aproape doi ani o ţinem în circul ăsta, că ăsta nu mai este un fotbal normal. Dacă ai vaccin făcut nu mai trebuie să te testezi, nu? Voi sunteţi în toate minţile? Îi întreb şi eu pe Burelanu, Gino şi pe ministru. Ce o să faceţi voi, că nu o să mai dureze mult, şi o să vedeţi că o să apară un nou caz Ekeng la noi. Ce o să faceţi atunci? Iar mie, dacă îmi va muri, Doamne fereşte!, vreun fotbalist de la FCSB nu o să îi iert în viaţa mea pe Burleanu, Gino Iorgulescu şi pe ministru. Schimbaţi, bă, cât mai este timp, regulamentul că o să îi omorâţi pe fotbalişti. Vor face ăia infarct pe teren.

Dar lasă, că o să le fac eu plângeri penale lui Burleanu şi Gino, nu o să îl las nici pe ministru. Către ăia de la minister am făcut deja un demers. Dar testaţi, bă, toţi jucătorii înainte de meciuri. Cât vreţi să mai urle Becali să vă trezească la realitate? Ce vreţi să fac eu? Am zis să nu mai ies în presă să vorbesc. Am zis să stau să îmi văd de treabă şi de viaţa mea, dar înnebunesc când văd ce se întâmplă la noi. Şi apoi tot pe mine mă sunaţi, că uite, domnule Becali, ce s-a întâmplat, că uite, domnule Becali, ce cazuri de Covid au mai apărut. Ce vei face, domnule Becali? Nu se poate aşa ceva!”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport

Afla mai multe despre: fcsb-becali-lpf-frf 

viewscnt
Articole similare