Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali n-are teamă de coronavirus. Ce decizie a luat patronul FCSB-ului

Gigi Becali n-are teamă de coronavirus. Ce decizie a luat patronul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă şi staff-ul său şi-ar dori o mini vacanţă pentru ei şi jucătorii lor, mai ales pe fondul pandemiei de coronavirus.

Saptămânalul Fanatik scrie însă că Gigi Becali s-ar fi opus acestei decizii a conducerii tehnice a roş-albaştrilor. De altfel, FCSB este printre puţinele formaţii din Liga 1 care s-au antrenat în această perioadă, iar decizia ar fi fost luată, de asemenea, de patronul vicecampioanei României.

Este puţin probabil însă ca situaţia să mai continuie. Preşedintele României, Klaus Iohannis a anunţat că va decreta stare de urgenţă de săptămâna viitoare. ”Am decis să decretez stare de urgenţă la începutul săptămânii viitoate. Această stare de urgenţă va face posibilă alocarea de noi resurse importante pentru gestionarea crizei. În acest fel, Guvernul va avea posibilitaeta să aloce mai mulţi bani pentru domeniul sănătăţii”, a afirmat preşedintele.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că toate competiţiile fotbalistice au fost suspendate până pe 31 martie. ”Meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal şi competiţiile de la nivel judeţean vor fi amânate până pe 31 martie. În funcţie de evoluţia situaţiei la nivel naţional prezenta hotărâre poate suporta modificări. Decizia vine după ce în urmă cu două zile FRF a decis să suspende toate competiţiile de copii şi juniori, iar miercuri, 11 martie, s-a amânat şi turneul final al Cupei României la futsal” se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Fotbal.

Becali a fost surprins vineri după-amiază în timp ce îşi plimba oile de străzile din Pipera, fiind ajutat de o altă persoană. Patronul FCSB a ieşit "lejer" din casă, îmbracat fiind sport şi cu o pereche de încălţăminte al cărei preţ se apropie de 1000 de euro.

Nu este pentru prima oară când Gigi Becali face aşa ceva. Ca de fiecare dată, el nu a fost stresat de faptul că a blocat o întreagă stradă cu turma lui de oi. 

Afla mai multe despre: gigi becalibogdan vintilăfcsb 

viewscnt
Articole similare