Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, negocieri cu un antrenor din Liga 1: "M-a chemat la palat. M-aş duce la FCSB în anumite condiţii"

Gigi Becali, negocieri cu un antrenor din Liga 1: "M-a chemat la palat. M-aş duce la FCSB în anumite condiţii"

FCSB

Comentarii

Ilie Poenaru, actualul antrenor al echipei Academica Clinceni, nu a ajuns la o înţelegere cu Gigi Becali vara trecută, dar nu exclude să o preia pe FCSB la finalul acestui sezon.

Tehnicianul de 43 de ani a oferit detalii de la negocierile cu Gigi Becali. Cei doi au purtat discuţii telefonice în august 2019, înainte de venirea actualului antrenor de la FCSB, Bogdan Vintilă, dar nu s-au înţeles.

Gigi Becali, negocieri cu un antrenor român pentru a-l aduce la FCSB: "M-a chemat la palat"

"Da, a existat (n.r. - o discuţie cu Gigi Becali). Am luat-o în calcul. Am avut discuţii pe această temă cu domnul Becali, telefonice. Dânsul mă chema la palat, să discutăm. Eram în plin campionat, eu am spus că eu nu fac aşa ceva, nu pot să îmi las echipa, decât dacă lucrurile sunt foarte clare. Nu s-a mai continuat, nu s-a mai dezvoltat.

Nu cu mine (n.r. - dacă a negociat cu Becali numărul schimbărilor pe care le-ar fi făcut patronul în timpul meciului). Îmi spunea dânsul la telefon de Conceicao, că se punea problema să vină şi Conceicao. Spunându-i şi eu dânsului: <<bun, nea Gigi, şi eu ce trebuie să fac? Doar antrenez echipa?>> Eu sunt altfel, eu sunt clădit altfel, am şi eu principiile mele, trebuie să mă impun în vestiar, eu ţin vestiarul... dar trebuie să am şi eu un cuvânt de spus.

Şi el ce a spus? El zice: <<stai, bă, că toţi care au venit, au făcut ca mine. Şi Conceicao ăsta...>> Acum poate mă aude şi spune că dau din casă. <<Mi-a cerut, dacă nu îl las să facă echipa, măcar să facă schimbările>>. Discuţiile s-au oprit în acel punct", a dezvăluit Ilie Poenaru, la Telekom Sport.

Ilie Poenaru nu exclude să o preia pe FCSB, dar îi pune condiţii lui Gigi Becali

Ilie Poenaru mai are un an de contract cu Academica Clinceni, dar nu exclude ca în vară să meargă la FCSB la finalul sezonului actual: "Dacă vorbim să plecăm mâine, nu, nu aş pleca nicăieri. (n.r. - Dar între cele două campionate?) Depinde. M-aş duce în anumite condiţii. Dacă pot să am o discuţie cu dânsul, doar noi doi, cred că am argumentele să îl fac să mă lase cel puţin pentru o perioadă, mai scurtă sau mai lungă, să facă ca mine, sau să mă lase să fac cum vreau eu".

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare