Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, nervos după ce FCSB a remizat cu Clinceni! "Fiţe, fiţe şi iar fiţe. Ne-am culcat în spatele CFR-ului şi uite că tot în spatele lor ne-am trezit!"

Gigi Becali, nervos după ce FCSB a remizat cu Clinceni! "Fiţe, fiţe şi iar fiţe. Ne-am culcat în spatele CFR-ului şi uite că tot în spatele lor ne-am trezit!"

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat cu Academica Clinceni, scor 2-2, într-un meci al etapei cu numarul 7 din play-off-ul Ligii 1.

Olaru şi Tănase a înscris pentru echipa lui Toni Petrea, iar golurile oaspeţilor au fost marcate de Cordea şi fostul jucător al roş-albaştrilor, Raul Rusescu. După acest egal, Gigi Becali a reacţionat şi i-a criticat pe jucătorii echipei sale.

Patronul FCSB îşi face griji pentru meciul din etapa viitoare, contra lui Sepsi. De asemenea, latifundiarul din Pipera le-a răspuns şi celor care au afirmat că Academica Clinceni ar fi în relaţii foarte bune cu FCSB. 

"Ce vreţi să fac, să joc eu? Nu vedeţi că ne încurcăm de echipele mici? Nu ziceau oamenii că cei de la Clinceni sunt fraţii noştri? Ne-au bătut o dată, iar acum ne-au pus o frână de nu mai ştim de noi şi plângem după meci. Normal că sunt supărat.

Păi, noi vrem să câştigăm campionatul, dar nu suntem în stare să batem Clinceniul. Fiţe, fiţe şi iar fiţe. Ne-am culcat în spatele CFR-ului şi uite că tot în spatele CFR-ului ne-am trezit. Nu vreau să spun mai multe, dar, daca o ţinem aşa, o să vedeţi frână şi cu Sepsi. Trebuie să ne trezim. Nu vreau să vorbesc acum mai multe. Am şi alte treburi. Nu mă întreba de arbitraj, de VAR, că nu am chef să îmi stric ziua", a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

FCSB ocupă locul 2 în clasament, cu 46 de puncte, fiind la un singur punct în spatele CFR-ului. Academica Clinceni rămâne pe locul 5, cu 26 de puncte, fiind la 5 puncte distanţă de FC Botoşani. 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare