Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, noi atacuri la adresa unei rivale din Liga 1! Ce echipă acuză că este ”prietenă” cu CFR: ”Se dau la o parte”

Gigi Becali, noi atacuri la adresa unei rivale din Liga 1! Ce echipă acuză că este ”prietenă” cu CFR: ”Se dau la o parte”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali susţine că dacă Rapid ar prinde play-off-ul, ar ajuta-o pe CFR să devină campioană.

FCSB a reuşit să îşi ia revanşa împotriva Rapidului, câştigând returul cu giuleştenii, după ce pierduse în primul meci împotriva rivalei din ultimii mai bine de şase ani.

În acea partidă, câştigată de echipa lui Mihai Iosif cu 1-0, Vinicius a marcat un autogol, pe fondul unei greşeli a lui Alex Creţu, plecat între timp la U Craiova.

Însă, la acest meci, roş-albaştrii au fost autoritar forţa dominantă şi s-au impus meritat, chiar dacă au reuşit să marchezze ultimele două goluri doar în prelungirile partidei.

Dacă Florin Tănase spun ea că ar aştepta-o pe Rapid în play-off, graţie atmosferei de la play-off, Gigi Becali nu este de acord.

Gigi Becali, noi atacuri la adresa unei rivale din Liga 1

În ciuda faoptului că giuleştenii i-au învins pe cei de la CFR la ultimul meci, Gigi Becali este convins că Rapid i-ar ajuta  pe clujeni să cucerească un al cincilea tilu consecutiv.

Becali a vorbit şi despre acuzaţiile că Botoşani ar fi o echipă care o ajută pe FCSB, spunând că niciodată nu ar fi fost de acord să procedeze altfel, nici când i s-ar oferit în trecut.

"De ce mă tem? Vă împărtăşesc şi vouă. N-aş vrea Rapid în play-off. Nu mă interesează pe mine de ei, dar mă refer la faza a doua a play-off-ului.

La final, să zicem că în ultimele 2-3 meciuri joacă cu CFR... se dau la o parte. Se va întâmpla să fie două autogoluri.

Îţi spun eu, Săpunaru e fotbalist. Dacă eram la naţională, îl luam la echipa naţională, dar el este atât de înrăit împotriva FCSB..

(n.r - despre FC Botoşani) Nu există niciodată ca să accept  chiar dacă cineva vrea. S-a întâmplat, v-am mai spus, puteam să fiu campion cu Iaşiul.

Mi s-a propus şi n-am acceptat. Am spus că trebuie să fiu corect şi drept", a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare