Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, noi detalii despre transferul lui Budescu la FCSB: "Am discutat şi îl aştept la noi de la vară! Asta mi-a zis"

Gigi Becali, noi detalii despre transferul lui Budescu la FCSB: "Am discutat şi îl aştept la noi de la vară! Asta mi-a zis"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) îl aşteaptă pe Constantin Budescu (32 de ani) la FSCB când contractul său cu Damac, din Arabia Suadită, va expira.

Budescu abia s-a transferat la Damac, după ce a semnat până în vară, dar au apărut zvonuri că nu a fost dorit de antrenor şi că, în iunie, când îi expiră înţelegerea cu arabii va reveni în Liga 1. Gigi Becali aşteaptă cu braţele deschise la FCSB şi, deşi a spus că n-a mai vorbit cu el, a dezvăluit că are o înţelegere cu Budescu pentru ca a acesta semneze cu FCSB.  

Becali a e convins că Budescu vrea să joace din nou la echipa sa: "Cu Budescu nu am mai vorbit. Am discutat atunci şi am stabilit că îl aştept la noi de la vară. El mi-a zis că o să vină. I-am zis să se ducă să facă bani pe la arabi, iar apoi să vină. Sunt convins că o să fie la noi, pentru că Budescu vrea să joace din nou aici", a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Constantin Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2017/2018 şi a reuşit 13 goluri şi 12 pase de gol, apoi a fost vândut la Al Shabab pentru două milioane de euro.

Afla mai multe despre: gigi becalibudescufcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare