Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu înţelege situaţia actuală de la FCSB! ”Nu ştiu cum s-a ajuns aici! I-am spus că nu vreau să îl dau afară!” EXCLUSIV

Gigi Becali nu înţelege situaţia actuală de la FCSB! ”Nu ştiu cum s-a ajuns aici! I-am spus că nu vreau să îl dau afară!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit în exclusivitate pentru TelekomSport despre situaţia actuală de la FCSB.

Apele s-au agitat din nou la FCSB. Edi Iordănescu şi-a dat demisia ca urmare a presiunii puse în ultimele zile de patronul echipei. Acum, Gigi Becali a vorbit despre plecarea lui Iordănescu şi a recunoscut că nu înţelege cum de s-a ajuns în această situaţie. Becali susţine în continuare că vrea ca FCSB să dezvolte un joc bazat pe posesie. 

”Nu înţeleg cum s-a ajuns aici! I-am spus că nu vreau să îl dau afară!”

”Eu nu ştiu cum s-a ajuns... Eu, pe cuvânt, nu ştiu. Eu am spus că nu-mi convinge jocul, am fost întrebat şi Edi s-a supărat. Deşi eu am spus am încredere în el şi am încredere. MM mi-a spus că face antrenamente, bun, tare, doar că pe el l-a deranjat că nu joacă echipa nimic. Nu pot să mint. Aşa am spus. Tată, regreţi când ai eşecuri în viaţă, când ai vreo boală. Ce să regreţi? La fotbal? Asta e situaţia. Vine un alt antrenor, pierzi campionatul, vine un alt campionat. Eu i-am spus, n-am vrut să-l dau afară.

Nici acum nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu înţeleg. Niciodată nu l-am criticat, dar atunci i-am găsit şi o scuză, COVID, nu e Coman, nu e Cordea nici el bine. Nu aveam închizători. Am găsit scuze, n-am dat vina pe el.

De ce e mai important să joace frumos decât rezultatul. Eu consider că dacă se joacă bine, ai perspective de performanţă. Eu am pretenţii, că dacă dau salarii mari, nu permit ca o echipă care ia 2.000 pe lună să fie mingea la ea. Nu suport. Asta e deviza mea la fotbal. Vreau să fie mingea la mine. Chiar dacă am mâncat bătaie cu Rapid, am spus ceva? Am mâncat bătaie cu Rapid, dar am fost mulţumit de joc”, a declarat Gigi Becali, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-iordănescu 

viewscnt
Articole similare