Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, acum poate da lovitura carierei! Walter Zenga pe lista unui club URIAŞ

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, acum poate da lovitura carierei! Walter Zenga pe lista unui club URIAŞ

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali a evitat să-l numească pe Walter Zenga la FCSB. Tehnicianul italian este trecut de presa italiană pe o listă a posibililor înlocuitori ai lui Vincenzo Montella la Fiorentina.

FCSB l-a ales pe Bogdan Vintilă, la dorinţa patronului Gigi Becali. Printre variantele pe care patronul FCSB-ului le-a refuzat au fost şi Devis Mangia, dar şi Walter Zenga.

Dacă Mangia este în discuţii avansate pentru a prelua postul de selecţioner al Maltei, Walter Zenga este anunţat pe o listă de posibili succesori ai lui Vincenzo Montella.

Fiorentina s-ar putea despărţi de tehnicianul ei, iar cei de la violanews anunţă câteva nume de antrenori cu care gruparea Viola ar putea deschide negocierile în următoarea perioadă. Pe lângă numele unor tehnicieni grei ca Max Allegri sau Cesare Prandelii se numără şi Walter Zenga, actualmente liber de contract.

Zenga a mai antrenat în Italia formaţiile Catania, Palermo, Sampdoria, Crotone şi Venezia. Zenga a fost dorit de Becali în vară, după ce Mihai Teja a ratat câştigarea campionatului şi a fost demis de la FCSB. Ultima aventură a italianului a fost în ligile inferioare din "cizmă", la Venezia. 

Afla mai multe despre: walter zengagigi becali 

viewscnt
Articole similare