Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu s-a putut îmbrăca şi astfel n-a mai ajuns în cantonamentul FCSB-ului, unde urma să aibă o întâlnire cu Edi Iordănescu

Gigi Becali nu s-a putut îmbrăca şi astfel n-a mai ajuns în cantonamentul FCSB-ului, unde urma să aibă o întâlnire cu Edi Iordănescugalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali n-a putut să ajungă în cantonamentul FCSB-ului, în această dimineaţă, deoarece a avut reale dificultăţi în a se îmbrăca.

Gigi Becali l-a convins pe Edi Iordănescu să semneze cu FCSB, după negocieri şi intense. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a ajuns în această dimineaţă în cantonamentul din Berceni şi era de aşteptat să vină şi Gigi Becali

Însă patronul FCSB n-a putut pleca de acasă. Gigi Becali a avut reali dificultăţi în a se îmbrăca, din cauza durerilor provocare de intervenţia chirurgicală şi până la urmă a renunţat să mai vină în cantonament.

Gigi Becali nu s-a putut îmbrăca şi astfel n-a mai ajuns în cantonamentul FCSB-ului

Marţi, Gigi Becali a anunţat că astăzi va merge cu Edi Iordănescu în cantonamentul FCSB-ului, pentru a-l prezenta în vestiar, dar şi pentru a purta o discuţie cu jucătorii.

Însă Gigi Becali n-a mai ajuns în baza de pregătire din Berceni. Omul de afaceri în vârstă de 63 de ani a avut mari dificultăţi în a se îmbrăca şi până la urmă i-a anunţat pe cei de la FCSB că nu mai poate ajunge în cantonament.

Gigi Becali a suferit săptămâna trecută o intervenţie chirurgicală la umăr, după ce un tendon i-a cedat. În prezent, patronul FCSB-ului are braţul imobilizat şi se află în perioada de recuperare.

„M-am operat la umăr. O operaţie cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operaţie la tendon.

Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt. Când mi-a făcut operaţia era mai grav, dar nu mai contează asta.

Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În Bucureşti m-am operat”, a explicat Gigi Becali.

Până la urmă, Gigi Becali a decis să-l prezinte pe Edi Iordănescu în cursul zilei de joi, în cadrul unei conferinţe de presă.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare