Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu se aştepta la asta. Ce antrenor a recunoscut că l-a refuzat: ”Am contract pe 3 ani de zile”

Gigi Becali nu se aştepta la asta. Ce antrenor a recunoscut că l-a refuzat: ”Am contract pe 3 ani de zile”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică recunoaşte că a fost sunat de Gigi Becali, dar spune că a ales să continue la FC Argeş, echipă pe care vrea să o promoveze în Liga 1.

Imediat după ce Bogdan Andone şi-a anunţat demisia, joia trecută, Gigi Becali a anunţat că unul dintre antrenorii pe care-i va suna va fi Nicolae Dică. Fostul atacant recunoaşte că a fost căutat de Becali, dar susţine că s-a văzut nevoit să-l refuze:

”(Ai fost căutat de el în perioada asta? Şi dacă te-ar căuta ce i-ai răspunde?) Eu nu vreau să spun de ceilalţi antrenori, cine a refuzat sau cum. Eu am fost căutat. Nu contează ce discuţii am avut eu cu domnul Becali. Eu am decis să rămân aici pentru că mai avem o zi, începem campionatul şi FC Argeş este echipa mea de suflet, echipa unde eu îmi doresc să fac performanţă. Am ales acest club pentru că iubesc acest club şi pentru că îmi doresc foarte mult ca această echipă să ajungă în Liga 1. Am un contract pe 3 ani de zile. Nu va fi uşor, va fi o muncă titanică, pentru că avem adversari foarte puternici, dar visul meu este ca această echipă să ajungă în Liga 1. Eu am fost acolo un an şi jumătate şi am făcut lucruri bune”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Gigi Becali a dezvăluit că şi-a găsit antrenor şi marţi va fi prezent la antrenamente. Din informaţiile Telekom Sport, favorit să o preia pe FCSB este Toni Conceicao, fost antrenor la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare