Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu şi-a pierdut încă răbdarea cu pariul său: „La ce fizic are, putere, forţă, e păcat să nu ajungă fotbalist!”

Gigi Becali nu şi-a pierdut încă răbdarea cu pariul său: „La ce fizic are, putere, forţă, e păcat să nu ajungă fotbalist!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali are în continuare răbdare cu David Miculescu, fotbalist pentru care a plătit 1,7 milioane de euro.

Gigi Becali nu şi-a pierdut încă răbdarea cu pariul său: „La ce fizic are, putere, forţă, e păcat să nu ajungă fotbalist!”

Deşi nu este titular la FCSB, tânărul fotbalist a prins minute în acest sezon, iar patronul echipei speră să treacă la următorul nivel. Tototdată, Becali a scos în evidenţă calităţile fotbalistului şi spune că ar fi păcat ca Miculescu să nu devină fotbalist de mare valoare.

„Pe Miculescu îl aştept, să văd când o să fie Miculescu în care am crezut. Încă mai cred în el, e tânăr. La ce fizic are, putere, forţă, e păcat să nu ajungă fotbalist. E şi cuminte, foarte cuminte”, a declarat patronul vicecampioanei la Prima Sport. 

David Miculescu a marcat în Cupă împotriva celor de la FC Bihor al doilea său gol în acest sezon. Atacantul a mai reuşit să înscrie şi în campionat împotriva celor de la FCU Craiova 1948.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui David Miculescu, potrivit Transfermarkt.com

Gigi Becali nici nu vrea să o ia în calcul pe Rapid: „Cum să se bată cu mine la titlu? N-au jucător care să valoreze măcar un milion de euro”

„Vă dau cuvântul de onoare, de Rapid nu mă interesează deloc. Sunt deja 7 puncte între noi, ce să mai faci cu ei? E diferenţă mare între noi şi ei de valoare. Uită-te la jucătorii lor şi spune-mi. Cum să se poată bată cu mine când nu au niciun jucător care să valoreze măcar un milion? Câte milioane valorează lotul FCSB şi cât al lor?

Rapid nu are jucător de un milion! Spun adevărul, nu mă poate surclasa o echipă care a luat doi jucători la care eu am renunţat, cărora le-am dat bani ca să plece (n.r. - Cristea şi Oaidă).

Rrahmani? De unde? Că a dat două goluri, un 11 metri pe care l-a bătut prost şi încă un gol din deviere? Spune-mi ce a făcut! Spune-mi o fază ieşită din comun.

Ca să-mi spui de un atacant că are valoare trebuie să văd că e năucitor unu la unu. Sau să aibă o forţă incredibilă, să se lovească fundaşul de el şi să cadă. La noi putem spune de Tavi, de Coman, de Olaru, jucători pe care putem lua milioane. Nu mai zic de Şut şi de ceilalţi, că sunt mai defensivi, dar avem câţiva jucători care valorează mult.

Spune-mi un jucător de un milion de la Rapid. Nu vreau să-i supăr pe oameni, dar ăsta e adevărul”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdavid miculescu 

viewscnt
Articole similare