Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, o nouă încercare? Cum se face transferul lui Sorescu la FCSB. Un şef al "haitei" anunţă: "La sumă primită, l-am fi dat"

Gigi Becali, o nouă încercare? Cum se face transferul lui Sorescu la FCSB. Un şef al "haitei" anunţă: "La sumă primită, l-am fi dat"

FCSB

Comentarii

Administratorul judiciar de la Dinamo Bucureşti, Răzvan Zăvăleanu, a recunoscut că Deian Sorescu a primit multe oferte de transfer, iar cea de la FCSB ar fi fost avantajoasă financiar pentru "câini". Dacă va reveni asupra pistei, Gigi Becali depinde de Adunărea Generală a Creditorilor de la Dinamo.

Deian Sorescu "s-a stins" după un început bun de campionat. El e în continuare golgheterul echipei, cu şase goluri marcate în Liga 1, dar e criticat de suporteri şi a ajuns şi în vizorul lui Mircea Rednic

Deian Sorescu putea ajunge la FCSB: "Probabil că i-am fi dat drumul"

Cum Adunarea Generală a Creditorilor de la Dinamo nu era formată în momentul în care ofertele pentru Deian Sorescu au sosit, fotbalistul nu a putut fi vândut, chiar dacă oferta era una tentantă. 

La începutul lunii septembrie, Telekom Sport a anunţat că FCSB a majorat oferta pentru Deian Sorescu, iar, la două luni distanţă, Răzvan Zăvăleanu a recunoscut că mutarea s-ar fi produs, dacă era îndeplinită o condiţie. 

Dacă Gigi Becali îl va dori din nou şi va înainta o nouă ofertă, are nevoie de acceptul membrilor din Adunarea Generală a Creditorilor.

„Nu aveam Adunarea Generală a Creditorilor pentru că, dacă am fi avut-o, oricare ar fi fost oferta, nu ne-ar fi interesat ce spune Transfermarkt în legătură cu valoarea sa de piaţă, prezentam oferta creditorilor, care erau primii interesaţi să încaseze sau nu o sumă de bani şi, dacă aceştia ar fi votat pentru acceptarea ofertei, probabil că i-am fi dat drumul. Ca o opinie personală vă spun că, din punctul meu de vedere, la suma pe care am primit-o de la FCSB, l-am fi dat pe Sorescu”, a declarat administratorul judiciar al  "câinilor", la PlaySport Live.

"Au fost patru oferte pentru Sorescu"

„Au fost vreo patru oferte pentru Sorescu. De la Legia Varşovia a fost cea mai proastă. A venit prin intermediul unor avocaţi, probabil dacă ar fi câştigat Liga Campionilor, am fi luat foarte mulţi bani de la Legia. Au fost oferte serioase din Turcia şi de la FCSB. Cei de la FCSB au făcut o ofertă şi, cel puţin oferta verbală a fost majorată, însă nu am putut merge mai departe”, a explicat Răzvan Zăvăleanu.

EXCLUSIV | Cine s-a înscris la masa credală a lui Dinamo. Surpriza vine din partea lui Pablo Cortacero. PCH, cel mai mare creditor

Afla mai multe despre: deian sorescudeian sorescu fcsbtransfer deian sorescu fcsbrazvan zavaleanu 

viewscnt
Articole similare