Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, o nouă intervenţie: "Edi n-a realizat încă nimic. Mai am încredere în el, dar nu-mi închide gura!"

Gigi Becali, o nouă intervenţie: "Edi n-a realizat încă nimic. Mai am încredere în el, dar nu-mi închide gura!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a vorbit din nou despre FCSB şi Edi Iordănescu, după ce a criticat dur jocul echipei şi pe antrenorul roş-albaştrilor. Omul de afaceri a spus că Edi Iordănescu nu a realizat încă nimic şi că acesta nu-i poate închide gura, chiar dacă are clauza de reziliere de 500.000 de euro în contract.

"Edi n-a realizat încă nimic. Mai am încredere în el, dar nu-mi închide gura!". Gigi Becali, o nouă intervenţie!

Rezultatul şi jocul din meciul FCSB cu FC Voluntari (0-0) l-a nemulţumit extrem de tare pe Gigi Becali, care nu s-a mai putut abţine şi a criticat în termeni duri jucătorii şi echipa, în special pe Edi Iordănescu şi Constantin Budescu. Patronul de la FCSB a avut o nouă intervenţie, după primul val de critici, dar a fost la fel de ferm.

Becali a spus că Edi Iordănescu nu-i poate închide gură nici cu acea clauză de reziliere de 500.000 de euro şi că încă antrenorul nu a realizat nimic. Dar mai are timp, pentru că Becali are încă încredere în el.

„Să mă împac cu Edi? M-am certat eu cu el? Eu am spus doar că nu jucăm nimic, o spun şi acum. Nu pot să spun că jucăm bine. Dar încă am încredere în el. Eu îmi văd de treaba mea, el îşi vede de treaba lui. Comandă altul pe banii mei? Nu se va mai întâmpla asta. Deocamdată, Edi nu a realizat nimic. Să vedem ce se va întâmpla în retur. Are şi timp să-şi impună filosofia.

Eu nici n-am citit contractul (n.r. - Becali face referire la clauzele stipulate în contract de Iordănescu). Critic când vreau eu, îl critic şi pe el. Asta e tactica mea, să atrag atenţia, să se trezească şi jucătorii. Îmi închide vreodată Edi gura? Să fim serioşi! Nu mai pot eu de 500.000”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

Becali s-a înfuriat din cauza lui Budescu şi a criticat pe toată lumea: „Toată chestia a plecat după ce l-a schimbat pe Budescu în minutul 66. A dat şapte exterioare. Credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul. Aici se joacă fotbal, nu se dau exterioare. Edi nu trebuie să-i atragă atenţia, trebuie să-l schimbe la pauză! Am fi câştigat meciul fără el. De aici au plecat toţi nervii mei”, a afirmat Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbedi iordanesculiga 1 

viewscnt
Articole similare