Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, o nouă reacţie în privinţa celei mai aşteptate reveniri la FCSB. Omul de afaceri pune condiţii

Gigi Becali, o nouă reacţie în privinţa celei mai aşteptate reveniri la FCSB. Omul de afaceri pune condiţii

Superliga

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit o nouă reacţie în privinţa unei posibile reveniri la FCSB a lui Florin Niţă. Portarul e sub contract cu Sparta Praga, iar omul de afaceri are de gând să pună condiţii.

Florin Niţă poate reveni la FCSB

Gigi Becali are de gând să umple golul lăsat de Cristian Bălgrădean în poartă, după ce fotbalistul a ales să semneze cu CFR Cluj. Finanţatorul FCSB nu mai are de gând să rişte şi se gândeşte la Florin Niţă. 

Totuşi, Becali îşi calculează mutările în privinţa portarului Spartei Praga: „Eu am spus că aş vrea să îl aducem pe Niţă, însă doar în condiţiile pe care le doresc eu. Din câte m-am informat, Niţă mai are contract cu Sparta încă un an, iar el are un salariu acolo de vreo 20.000 pe lună, dacă nu şi mai bine.

Pe criza asta eu nu o să îi dau niciodată banii ăştia, iar împrumuturile nu prea le agreez, pentru că ăia de Praga nu sunt proşti să îi ţină şi ei din salariu. Lor le-ar conveni să îl iau eu împrumut şi să rămân pe cap cu salariul lui Niţă, dar nu se poate aşa, pentru că la mine cam 8.000 de euro pe lună o să fie acum cel mai mare salariu la echipă, după ce băieţii au acceptat înjumătăţirea salariului.

Pe perioada asta de criză, lui Niţă cam banii ăştia pot să îi dau, dar cel mai bine ar fi să vină liber de contract. Apoi, după ce trece criza vom mări din nou salariile la toată lumea”, a declarat Gigi Becali, potrivit ProSport.

 

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin nitatransfer florin nita fcsb 

viewscnt
Articole similare