Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ofertă de 3 milioane de euro pentru George Puşcaş. Atacantul ar urma să se transfere la CFR Cluj

Gigi Becali, ofertă de 3 milioane de euro pentru George Puşcaş. Atacantul ar urma să se transfere la CFR Cluj

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş spune că a făcut o ofertă de 3 milioane de euro pentru transferul lui George Puşcaş. Acum, atacantul de 25 de ani ar fi dorit de CFR Cluj.

George Puşcaş trece prin cea mai dificilă perioadă din cariera sa, după ce n-a mai reuşit de pe 5 aprilie pentru Reading.

Internaţionalul român ar urma să se despartă de Reading în această iarnă şi una dintre posibilele destinaţii ar putea fi CFR Cluj. Gigi Becali a dezvăluit că şi el a vrut să-l aducă la FCSB.

Gigi Becali şi oferta de 3 milioane de euro pentru George Puşcaş

Ajuns la 25 de ani, George Puşcaş a fost considerat un mare talent al generaţiei sale. Internaţionalul român a început fotbalul la Oradea, dar în vara lui 2013 a ajuns la juniorii lui Inter Milano.

Ulterior, echipa italiană l-a împrumutat la diverse cluburi unde a avut şansa să joace mai mult. Cel mai bun an l-a avut însă în 2019, când a ajuns cu România U21 în semifinalele Campionatului European.

George Puşcaş a fost atunci printre cei mai buni jucători din naţionala României şi evoluţiile foarte bune i-au adus transferul la Reading, care a plătit 7,5 milioane de euro în schimbul său.

Ultimul an a fost însă dezastruos pentru George Puşcaş. Atacantul în vârstă de 25 de ani n-a mai înscris de pe 5 aprilie şi Reading ar urma să se despartă în iarnă de el.

Presa din Anglia a scris că o posibilă variantă ar putea fi CFR Cluj, care l-a vrut şi în trecut. Gigi Becali spune că ar fi o adevărată lovitură dată de campioana României.

Patronul României a recunoscut că şi el admiră calităţile lui George Puşcaş şi susţine că, atunci când atacantul juca în Italia, a oferit 3 milioane de euro pentru transferul său:

”Dacă îl ia pe Puşcaş, Puşcaş e un atacant puternic, foarte bun. Am vrut să dau 3 milioane pe el, dar n-am putut să-l iau. Când era copil am vrut să dau 3 milioane, era în Italia.

Puteam să-l iau, dar n-a vrut el să vină. Valoarea lui n-o ia nimeni, puterea şi forţa nu i-o ia nimeni, aia e înnăscută", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: george puscas 

viewscnt
Articole similare