Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ofertă finală pentru transferul lui Andrei Chindriş: "E valabilă". Ce a transmis Valeriu Iftime

Gigi Becali, ofertă finală pentru transferul lui Andrei Chindriş: "E valabilă". Ce a transmis Valeriu Iftime

Superliga

Comentarii

Finanţatorul FCSB; Gigi Becali, nu e dispus să pluseze peste suma de 400.000 de euro pentru transferul lui Andrei Chindriş de la FC Botoşani, în timp ce Valeriu Iftime şi-ar dori 580.000 de euro pentru fundaşul central.

Ofertă finală pentru Andrei Chindriş din partea lui Gigi Becali

Valeriu Iftime şi Gigi Becali negociază de luni bune transferul lui Andrei Chindriş la FCSB. După apariţia pandemiei de coronavirus, Valeriu Iftime a mai scăzut din pretenţii, dar Gigi Becali oferă o sumă prea mică de transfer pentru cel văzut drept înlocuitorul lui Bogdan Planic, care se va despărţi de FCSB la finalul acestui sezon: "I-am spus atunci că dau 580.000 euro, acum dau 400.000, aşa am avut dispoziţie atunci. În Săptămâna Mare a fost cu 580.000, după e 400.000. Deci oferta e valabilă. E 400.000 de euro", a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport. 

La celălalt capăt, Valeriu Iftime l-a lăsat pe impresarul Florin Vulturar să se ocupe de transfer, dar cere 580.000 de euro: "La nivel de transferuri de jucători, nu am nimic decât discuţia foarte aprinsă care există şi la momentul ăsta, am redeschis-o eu după sărbătorile pascale, cu transferul lui Andrei Chindriş la FCSB. Dar stadiul nu ştiu exact care este acum", a spus şi patronul lui FC Botoşani. 

De asemenea, Iftime a mai susţinut că Andrei Chindriş şi-ar dori să se transfere în Germania sau Spania. Fotbalistul are anumite reţineri în privinţa problemelor cu care s-ar putea confrunta la FCSB: "Copilul e şi el aşa... Nu îi e foarte clar dacă să mai stăm până în vară şi să aşteptăm o ofertă. El tot insistă pentru Germania şi are dreptate. Şi Spania. I-am înţeles punctul de vedere. E adevărat că are unele reţineri faţă de FCSB faţă de unele aventuri care s-au mai întâmplat acolo cu fotbaliştii noştri. Nu sunt doar miere, zahăr şi plăceri la un club cum e FCSB. Şi de multe ori intri în tocătoarea domnului Becali, în care mulţi nu rezistă şi unii chiar clachează. Andrei poate nu e aşa, dar poate nu e atât de încântat astăzi să semneze un contract, ca să fiu sincer, la FCSB", declara în urmă cu câteva săptămâni finanţatorul lui FC Botoşani pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: andrei chindrisfcsbgigi becali.valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare