Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, OFERTĂ pentru un jucător din Liga 1! Cât oferă FCSB pentru una dintre perlele de la U21

Gigi Becali, OFERTĂ pentru un jucător din Liga 1! Cât oferă FCSB pentru una dintre perlele de la U21galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu a renunţat la intenţia de a-l cumpăra pe Andrei Chindriş de la FC Botoşani.

Transfer la FCSB? Gigi Becali a anunţat cât oferă pentru Andrei Chindriş

Patronul formaţiei roş-albastre este decis să-l cumpere pe Andrei Chindriş, în ciuda faptului că Valeriu Iftime anunţă că de fundaşul său sunt interesate echipe din Bundesliga.

Gigi Becali a anunţat că oferă jumătate de milion de euro pentru Chindriş, fotbalist care a impresionat în actuala stagiune la FC Botoşani, fiind unul dintre cei mai constanţi jucători ai moldovenilor.

Andrei Chindriş este cotat la 650.000 de euro, iar de el s-ar fi arătat interesate Werder Bremen şi Lepizig. Gigi Becali este convins că fundaşul va ajunge însă tot la FCSB, aşa cum au făcut-o şi Olimpiu Moruţan sau Andrei Miron, jucători despre care de asmenea s-a scris că vor pleca în străinătate.

Cine este Andrei Chindriş, fundaşul dorit cu orice preţ de Gigi Becali la FCSB

Considerat de mulţi cel mai bun tânăr fundaş al momentului, Andrei Chindriş poate ajunge la FCSB din sezonul viitor, unde ar putea face din nou cuplu cu Andrei Miron, jucătorul achiziţionat deja de Gigi Becali de la formaţia moldavă.

Internaţional de tineret, Andrei Chindriş s-a născut la Cluj-Napoca şi are doar 21 de ani. Măsoară 1.88 m şi impresionează atât în jocul aerian, cât şi în duelurile unu vs unu. Între 2011 şi 2012 el a evoluat pentru Huesca, echipa din zona unde familia sa plecase să muncească la o fermă locală. Nici măcar nu a început fotbalul cu gânduri mari: "Părinţii mei o vedeau drept o activitate extra şcolară. Băteam toată ziua mingea cu fratele meu" îşi aminteşte Chindriş.

Interesant este că după ce a revenit în România alături de familia sa, Chindriş a dat probe de joc la CFR Cluj, dar le-a picat. A fost transferat în schimb de Universitatea Cluj unde a evoluat timp de patru ani. A fost refuzat în 2016 şi de Viitorul, apoi a ajuns la FC Botoşani, club care i-a simţit potenţialul şi care e gata să încaseze acum foarte mulţi bani pentru un fundaş extrem de promiţător. El a mărturisit recent că nu se gândeşte la un transfer la FCSB, în ciuda interesului manifestat de Gigi Becali pentru el: "Chiar n-aş vrea să discut foarte mult despre asta. Mă gândesc doar să cresc în continuare ca fotbalist şi ca persoană".

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbandrei chindriş 

viewscnt
Articole similare