Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ofertă stelară pentru vedetele lui Mihai Rotaru de la Craiova: ”Dau trei milioane pe trei jucători de la el”

Gigi Becali, ofertă stelară pentru vedetele lui Mihai Rotaru de la Craiova: ”Dau trei milioane pe trei jucători de la el”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre situaţia lui Darius Olaru, autorul unui euro-gol în derby-ul cu Dinamo, dar şi despre o ofertă dinspre FCSB pentru trei jucători de la Universitatea Craiova.

Este agitaţie mare în Bănie, la echipa finanţată de Mihai Rotaru. După ce l-a numit pe Laurenţiu Reghecampf antrenor în locul lui Eugen Neagoe, acum a lansat vrea şi un jucător esenţial de la rivala FCSB.

Gigi Becali însă nici nu a vrut să audă. Acesta a dezvăluit că patronul Universităţii Craiova a lansat o ofertă de două milioane de euro pentru Darius Olaru, dar refuzul a venit imediat.

Gigi Becali, ofertă stelară pentru vedetele lui Mihai Rotaru de la Craiova: ”Dau trei milioane pe trei jucători de la el”

Finanţatorul vicecampioanei a venit chiar cu o contraofertă şi a precizat că i-ar dori la FCSB pe Andrei Ivan, Jovan Markovic şi Ştefan Baiaram. Pe cei trei jucători ar înainta o propunere de trei milioane de euro.

Totodată, Gigi Becali a venit şi cu detalii preţioase cu privire la preţul lui Darius Olaru. Dacă până acum era de cinci milioane de euro, din acest moment valoarea sa a crescut la opt milioane, noua cotă fiind avantajată şi de oferta venită dinspre Craiova.

”Îi mulţumesc frumos lui Rotaru pentru ofertă. Nu sunt tată ironic deloc şi o să vă explic de ce. Rotaru prin declaraţia asta publică pe mine m-a ajutat mult. Amândoi suntem afacerişti şi ştim cum merg lucrurile.

Eu îi transmisesem tot public că dau trei milioane pe trei jucători de la el: Ivan, Markovic şi Baiaram. Dar eram sigur că nu o să accepte aşa ceva. Acum el vine şi spune că îmi dă două milioane de euro pe Olaru. Nu, Mihai! Nu accept şi nu se pune problema, deşi sunt mândru că cineva din România are puterea să îmi facă public mie oferta asta.

Dar de ce spun că pe mine m-a ajutat Mihai cu oferta asta publică? Uite că el îmi creşte mie cota lui Olaru. Voiam din străinătate cinci milioane de euro pe Olaru, dar acum dacă eu am ofertă publică două milioane de euro pe Olaru din România, păi din străinătate le voi cere ălora acum opt milioane de euro. 

O să le spun că nu mai vreau cinci milioane de euro că am deja ofertă de două milioane de euro din România.

Deci, cine îl vrea pe Olaru din străinătate, de azi voi cere opt milioane de euro pentru transferul lui. Aşa că îi mulţumesc lui Rotaru pentru ofertă, dar nu o accept”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

În vârstă de 25 de ani, Darius Olaru este cotat la 5,3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

De cealaltă parte, Andrei Ivan valorează 2,5 milioane de euro, Jovan Markovic - 1,2 milioane, iar Ştefan Baiaram - 850.000 de euro, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: fcsbuniversitatea craiovagigi becalimihai rotarudarius olaru 

viewscnt
Articole similare