Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali poate avea un nou "caz Bălgrădean"! Pericol la FCSB: 5 vedete pot pleca. Omul din atac a refuzat deja prelungirea

Gigi Becali poate avea un nou "caz Bălgrădean"! Pericol la FCSB: 5 vedete pot pleca. Omul din atac a refuzat deja prelungirea

FCSB

Comentarii

Încep grijile la FCSB, care are în lot jucători importanţi ale căror contracte expiră în vara anului următor. Gigi Becali poate avea parte de un nou "caz Cristian Bălgrădean", în condiţiile în care din această iarnă cei cinci jucători pot semna cu orice echipă, dacă nu vor accepta prelungirea contractului la FCSB.

FCSB a avut probleme serioase de lot încă din startul acestui sezon. Plecarea lui Bogdan Planic a lăsat echipa în doar doi fundaşi centrali, George Miron şi Iulian Cristea. Echipa a suferit şi în atac, acolo unde Adi Petre a pierdut duelul cu Sergiu Buş şi Marius Buziuc. Între timp, Petre a ajuns în Italia, în timp ce singurii atacanţi din lot nu au dat randamentul aşteptat. 

FCSB poate pierde 5 fotbalişti la finalul sezonului

Aristidis Soiledis, Alexandru Stan, Valentin Creţu, Gabriel Enache şi Florin Tănase sunt jucătorii ale căror contracte cu FCSB expiră în vara anului următor. Iar Gigi Becali are motive de îngrijorare. 

Cei cinci pot semna cu orice echipă încă din această iarnă, dar finanţatorul FCSB nu îi va convinge să rămână prin prelungirea contractelor. Gigi Becali a avut deja o experienţă neplăcută cu Cristian Bălgrădean, care a semnat cu CFR Cluj, fiind în ultimele şase luni de contract. 

Viitorul lui Aristidis Soiledis la FCSB e incert. Grecul a suferit o accidentare, care l-a făcut să rateze meciurile din ultima perioadă, iar forma lui Ionuţ Panţîru nu i-ar mai permite să revină titular. 

Alexandru Stan a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, care l-a trecut, la începutul anului, pe lista jucătorilor băgaţi în şomaj tehnic. Fundaşul îşi va duce la final contractul cu FCSB şi va pleca în vara anului 2021. 

Valentin Creţu a semnat cu FCSB pe două sezoane, în 2018, şi e titularul postului de fundaş dreapta. Gigi Becali se vede nevoit să-i prelungească înţelegerea, în condiţiile în care apărătorul e titularul postului şi a demonstrat că poate fi om de bază. 

Gabriel Enache a semnat cu FCSB doar până la finalul acestui sezon, înaintea meciului cu Slovan Liberec.

Laurenţiu Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wasl. Reacţia lui Gigi Becali când a aflat vestea

Florin Tănase ar fi refuzat prelungirea cu FCSB, deşi Gigi Becali i-a propus un nou contract 

„Patronul a mărit contractele unor jucători: Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan şi cred că urmează şi Florin Tănase”, spunea Meme Stoica înaintea derby-ului cu Dinamo. 

Totuşi, dorinţa lui Gigi Becali nu s-ar fi împlinit, până în acest moment. Atacantul a refuzat mărirea de salariu propusă de omul de afaceri, care ar fi dus automat şi la o prelungire de contract. Florin Tănase a refuzat din motiv că, dacă ar fi acceptat, ar fi însemnat să fie "legat" de FCSB pentru o perioadă mai mare de timp. Tănase caută, probabil, un transfer în străinătate.

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - FCSB, luni, de la 21:00, la Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

Afla mai multe despre: gigi becalicontracte fcsbfcsbgigi becali fcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare