Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali poate transfera gratis la FCSB un jucător de un milion de euro: ”Mai am contract până în vară”

Gigi Becali poate transfera gratis la FCSB un jucător de un milion de euro: ”Mai am contract până în vară”

Superliga

Comentarii

Unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali i-a dorit în urmă cu aproape doi ani devine în vară liber de contract. Florin Ştefan, fost component al naţionalei de tineret, nu vrea să semneze prelungirea înţelegerii cu Sepsi.

Florin Ştefan a fost titular în acea naţională de tineret care a reuşit să atingă semifinalele EURO 2019. Imediat după acel turneu, Gigi Becali a vrut să-l transfere la FCSB şi a făcut o ofertă de 500.000 de euro.

Cei de la Sepsi au refuzat însă atunci propunere şi în vară îl pot pierde gratis. Florin Ştefan rămâne liber de contract şi a refuzat până acum să semneze prelungirea înţelegerii.

Transferă FCSB gratis un jucător de un milion de euro? ”Nu ştiu ce va fi la vară”

Sepsi şi-ar fi dorit să primească de la Gigi Becali măcar un milion de euro în schimbul lui Florin Ştefan. Este cota pe care fundaşul stânga în vârstă de 25 de ani o are pe transfermarkt.com. Însă Gigi Becali l-ar putea transfera acum gratis la FCSB.

Florin Ştefan îşi doreşte o schimbare, motiv pentru care a refuzat să semneze un nou contract cu Sepsi. În plus, un eventual transfer i-ar putea aduce un salariu mai consistent, plus un bonus la semnătură, având în vedere că este liber de contract.

Întrebat despre viitorul său, Florin Ştefan a lăsat de înţeles că nu se va răzgândi şi nu va semna un nou contract cu Sepsi: ”Am contract cu Sepsi până la vară şi de la vară vedem. Depinde ce va fi. Momentan, mă gândesc, nu ştiu ce va fi de la vară”, a declarat Florin Ştefan după eşecul cu 0-1 în faţa lui CFR Cluj.

Florin Ştefan a fost jucător de bază la România U21, însă în ultimul an nu şi-a continuat ascensiune şi nu a făcut pasul la naţionala de seniori. În vârstă de 25 de ani, Florin Ştefan este totuşi un jucător interesant pentru echipele importante din Liga 1.

Afla mai multe despre: florin stefan 

viewscnt
Articole similare