Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali poate visa la un nou transfer important! Revelaţia de la FCSB i-a uimit pe Dinu şi Panduru: "Ne şochează. Nu am mai văzut un astfel de jucător de ani buni"

Gigi Becali poate visa la un nou transfer important! Revelaţia de la FCSB i-a uimit pe Dinu şi Panduru: "Ne şochează. Nu am mai văzut un astfel de jucător de ani buni"galerie foto

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu şi Basarab Panduru s-au pus de acord. La doar 18 ani, Octavian Popescu, fotbalistul de la FCSB, devine un nume important în fotbalul românesc. Cei doi i-au evidenţiat calităţile.

Octavian Popescu, lăudat de Dinu şi Panduru: "Nu am mai văzut un astfel de jucător de ani buni"

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, abia l-a vândut pe Dennis Man la Parma, iar omul de afaceri are de unde alege pentru a face următorul transfer important. Octavian Popescu e revelaţia FCSB-ului din acest sezon. La doar 18 ani, fotbalistul cu 16 apariţii, un gol, şi şase pase decisive i-a cucerit pe Basarab Panduru şi Cornel Dinu. 

"S-ar putea ca golul ăsta să îi dea şi lui mai mult curaj, deşi curaj a avut din cale afară pentru vârsta pe care o are, dar să ajungă să marcheze... Deja este un jucător despre care vorbim şi vorbim pe drept, după părerea mea. La fiecare emisiune găsim să vorbim despre el câte ceva. Ba scoate penalty, ba face o fază. Face lucruri pe care, eu cel puţin, nu le văd. Iar la vârsta asta nici nu credeam că cineva poate să le facă. Pentru el s-ar putea să fie un mare avantaj. Când te uiţi... Dacă se uită cineva la campionatul nostru şi îl vede, zice <<Stai puţin, că omul ăsta nu e bătut în cuie>> (n.r. - în priviţa postului din teren)", a declarat Basarab Panduru în cadrul emisiunii "Minutul 91". 

Cornel Dinu a făcut o paralelă între Octavian Popescu şi Florinel Coman: "Asta ne şi şochează, faptul că nu am mai văzut un astfel de jucător de ani buni. Are această execuţie. Tu făceai paralela cu Coman. E diferenţă de culoare în comportament. Coman este un jucător care nu are pătrundere atât de sigură şi de durată ca Octavian Popescu. Coman are în schimb execuţii, simte golul", a spus fostul antrenor dinamovist. 

 

Afla mai multe despre: fcsbbasarab pandurucornel dinuoctavian popescugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare