Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali pregăteşte în secret o LOVITURĂ de proporţii! Echipă ofensivă de VIS pentru FCSB

Gigi Becali pregăteşte în secret o LOVITURĂ de proporţii! Echipă ofensivă de VIS pentru FCSB galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu a renunţat la ideea de a-l transfera pe Alexandru Băluţă. Fostul fotbalist al Craiovei a intrat din nou pe lista vicecampioanei după ce a căzut în dizgraţie la Slavia Praga.

Împrumutat de Slavia Praga la Slovan Liberec, Alexandru Băluţă ar putea ajunge din iarnă, sau din vară, la FCSB au aflat sursele Telekom Sport.

Internaţionalul român nu mai respinge ideea unei reveniri în fotbalul românesc, dacă nu va primi din nou şansa de a evolua pentru formaţia care l-a cumparat cu 2.65 milioane euro de la Craiova. Fotbalistul născut chiar la Craiova este un vis mai vechi al patronului de la FCSB, Gigi Becali.

În prezent, Băluţă evoluează sub formă de împrumut la Slovan Liberec, formaţie pentru care a marcat două goluri în primele 6 meciuri. Niciuna dintre reuşite nu a fost însă în campionat.

Gigi Becali pregăteşte lovitura! Alexandru Băluţă, visul mai vechi al finanţatorului de la FCSB

”Alex Băluţă mi-a spus că nu se mai întoarce în România, vrea să joace în străinătate”,mărturisea Gigi Becali la ProX. Afirmaţia făcută în urmă cu câteva luni este importantă din două puncte de vedere.

  • Primul: Gigi Becali a recunoscut şi atunci că l-a dorit pe Alexandru Băluţă, nu doar de pe vremea când era la U Craiova, ci şi după ce fotbalistul a ajuns la Slavia Praga.
  • Al doilea: Viziunea lui Băluţă s-ar fi schimbat între timp. Fotbalistul Slaviei nu respinge acum ideea unei reveniri în fotbalul nostru, un detaliu de care Gigi Becali este perfect conştient şi care l-ar putea ajuta să îl aducă în sfârşit pe Alexandru Băluţă la formaţia sa.

„Răbdare nu mai pot să am. Dacă voi juca iarăşi un meci, două, şi după cinci nu joc, mi-e greu să mai rezist mental. Am nevoie de meciuri, de încredere” a subliniat Băluţă înainte să plece la Slovan. El nu a primit de atunci şanse la Slavia, dar a primit înţelegere şi a fost împrumutat la Liberec. Se pare că Slavia nu are de gând însă să-l mai ţină pe Alexandru, un aspect de care şi internaţionalul român este conştient. Cehii ar fi de acord să-l vândă pe Băluţă pentru 2 milioane de euro.

Gigi Becali ar fi dispus, din câte au aflat sursele Telekom Sport, să îl aducă tot sub formă de împrumut în vară, cu clauză obligatorie de cumpărare. Sau să-l transfere în iarnă pentru 1.5 milioane de euro, o sumă sub pretenţiile Slaviei. Clubul din Cehia şi-a mai redus din pretenţiile asupra fotbalistului român. Ultima dată când FCSB a fost interesată să-l transfere, Slavia a cerut peste 3 milioane de euro.

De ce insistă Gigi Becali pentru Alex Băluţă? Cum ar putea arăta FCSB cu Băluţă printre titulari

Patronul FCSB-ului îl vrea pe Băluţă pentru că îl consideră unul dintre cei mai buni fotbalişti pe care i-a văzut în Liga 1 în ultimii ani.

Fostul jucător al Craiovei ar fi şi o alternativă preţioasă în cazul în care Becali va reuşi să-şi vândă vreuna dintre perlele pe care le are în lot: Florin Tănase, Dennis Man sau Florinel Coman.

Gigi Becali este conştient că acest an, din punct de vedere financiar, este unul modest fără participarea în UEFA Europa League. Astfel, latifundiarul din Pipera se gândeşte serios ca în vara viitoare să vândă unul dintre fotbaliştii săi importanţi din ofensivă. Man are cea mai bună cotă, Florinel Coman este singurul cu oferte, în timp ce Tănase este jucătorul la care Becali ar fi dispus să renunţe mai uşor.

Dacă îl va transfera pe Alexandru Băluţă, FCSB ar putea alinia un unsprezece stelar: Bălgrădean - Manea, Planic, Cristea, Panţîru - Oaidă, Nedelcu - D. Man, Florin Tănase, Fl. Coman - Al. Băluţă

Afla mai multe despre: gigi becalibăluţăfcsb 

viewscnt
Articole similare