Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali pregăteşte lovitura şi cu Sergiu Buş! Suma mare pe care atacantul o poate aduce la FCSB dacă rupe plasele

Gigi Becali pregăteşte lovitura şi cu Sergiu Buş! Suma mare pe care atacantul o poate aduce la FCSB dacă rupe plasele

FCSB

Comentarii

Sergiu Buş a fost prezentat, marţi, la FCSB, iar Gigi Becali a anunţat că are încredere deplină în noul atacant al echipei. De altfel, finanţatorul i-a şi pus o clauză de reziliere de două milioane de euro, care ar putea aduce o sumă importantă în club.

Sergiu Buş, ultimul transfer al lui FCSB

Gigi Becali a susţinut că FCSB a avut doar câţiva atacanţi de profilul lui Sergiu Buş, care a fost convins imediat de oferta omului de afaceri. Fostul atacant de la Gaz Metan a semnat pe trei ani, iar finanţatorul vicecampioanei României se aşteaptă să facă profit.

Bogdan Apostu, impresarul fotbalistului, a oferit detaliile din timpul negocierilor, dar şi ultimele informaţii despre mutarea realizată: 

"Să nu te gândeşti că pretenţiile lui Sergiu au fost mici, că nu au fost mici. Am încercat să găsim un echilibru între salariul lui Buş şi această clauză de reziliere (n.r. - în valoare de două milioane de euro). Din punctul meu de vedere este una realistă, una normală, corectă raportată la valoarea jucătorului, la potenţialul pe care îl are. 

Eu cred că dacă el va începe bine, şi am convingerea că o va face, pentru că îl cunosc şi ştiu cât de mult îşi doreşte, nu vor fi probleme. Dacă în schimb nu va da randamentul scandat în primele 5,6 partide, va fi supus criticilor şi mai departe depinde doar de el şi de felul în care va şti să gestioneze această situaţie", a declarat agentul pentru Telekom Sport.  

În acest sezon, Sergiu Buş a marcat 11 goluri pentru Gaz Metan, în 31 de partide. 

Afla mai multe despre: sergiu busfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare