Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali pregăteşte schimbări importante la FCSB: ”Relansarea lui Octavian Popescu!” Ce se întâmplă cu Florinel Coman

Gigi Becali pregăteşte schimbări importante la FCSB: ”Relansarea lui Octavian Popescu!” Ce se întâmplă cu Florinel Coman

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani) a declarat că se gândeşte serios să-i facă loc în ”primul 11” lui Octavian Popescu.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, Gigi Becali ar trebui să-l mute din flancul stâng al atacului pe Florinel Coman şi singura variantă plauzibilă ar fi postura de atacant.

Gigi Becali îl vrea pe Tavi Popescu titular

Dacă Tavi va juca în stânga, iar Coman va fi mutat vârf, cel care ar urma să fie sărit din schemă ar fi italianul Andrea Compagno.

Gigi Becali ia în calcul acest scenariu, însă nu este foarte mulţumit de faptul că va lăsa pe bancă un jucător pentru care a plătit 1.500.000 de euro, celor de la FCU Craiova.

E posibil să fie o relansare pentru Octavian Popescu. Acum să vedem cum facem să joace acolo, în stânga. 

Nu ştii cum să faci. Dacă îl bagi pe Tavi în stânga, trebuie să îl bagi pe Coman vârf. Lui îi place, că nu mai trebuie să alerge prea mult.

Dar ce facem cu Compagno? Am dat 1,5 milioane de euro pe el. Nici nu ştii cum să faci echipa”, a declarat Gigi Becali.

Cum ar putea arăta primul ”11” al celor de la FCSB, dacă mutările anunţate de Gigi Becali vor fi realizate: 

  • Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Olaru, Şut, Ov. Popescu - Oct. Popescu, Coman, Băluţă.

FCSB a obţinut o victorie încântătoare, duminică, pe terenul celor de la Sepsi, scor 5-2, într-o partidă din etapa a 10-a a Superligii.

  • Golurile roş-albaştrilor au fost reuşite de Şut, Olaru - dublă, F.Coman şi Oct. Popescu, în timp ce pentru gazde au punctat Safranko şi Alimi.

În urma acestui rezultat, FCSB a rămas pe primul loc în Superligă, cu 25 de puncte, în timp ce Sepsi este pe locul 7, cu 12 puncte.

Afla mai multe despre: gigi becalioctavian popescuflorinel coman 

viewscnt
Articole similare