Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer de la FCSB: "Sunt pe telefon să vând un jucător pe zece milioane de euro"

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer de la FCSB: "Sunt pe telefon să vând un jucător pe zece milioane de euro"

Superliga

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că negociază în aceste zile transferul unui fotbalist de la echipă. Cel mai probabil este vorba fie de Florinel Coman, fie de Dennis Man, fotbaliştii pe care i-a lăudat intens în ultimele sezoane.

FCSB are nevoie să-şi echilibreze bugetul, după pandemia de coronavirus. Primele măsuri au fost luate deja. Finanţatorul FCSB a redus câteva salarii, iar în această perioadă negociază o plecare de la FCSB pe o sumă importantă.

Gigi Becali a anunţat că suma de transfer se ridică la 10 milioane de euro, aproximativ aceeaşi sumă pentru care Nicolae Stanciu a fost vândut la Anderlecht: "Uite acum sunt pe telefon ca să vând un jucător. Nu îi spun numele. Sunt pe telefon să vând un jucător pe zece milioane (n.r. -  de euro). Negociez acum", a declarat omul de afaceri, pentru Antena Sport.

În schimb, fostul fotbalist al FCSB, Romario Benzar, e conştient că pandemia de coronavirus le poate strica planurile fotbaliştilor care s-ar fi putut transfera de la FCSB: "Cu Tănase, cu Coman, cu Man vorbesc. Stau şi eu în case, se pregătesc, ne dăm sugestii despre pregătire. Ei traversau o formă foarte bună şi cred că puteau prinde un transfer în această vară, dar acum e mai greu, pentru că va veni o criză în fotbal, iar cluburile vor fi mai atente cu banii, dar eu sper să prindă o echipă bună", a spus Romario Benzar pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtransfer fcsb 

viewscnt
Articole similare