Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, pregătit să facă primele transferuri la FCSB! A anunţat ce preferinţe are şi postul pe care-l vrea acoperit: "Ăştia îmi plac mie"

Gigi Becali, pregătit să facă primele transferuri la FCSB! A anunţat ce preferinţe are şi postul pe care-l vrea acoperit: "Ăştia îmi plac mie"

FCSB

Comentarii

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi, că acceptă să transfere şi fundaşi străini, dar numai dacă sunt sârbi, bulgari, ciprioţi, greci, ucraineni şi ruşi. Scouter a fost desemnat oficialul FCSB, Mihai Stoica, cel care îi va prezenta mai multe variante angajatorului său.

Gigi Becali vrea fundaşi centrali la FCSB

Finanţatorul FCSB are banii pregătiţi pentru următoarele transferuri ale verii. După ce a semnat cu Marius Briceag şi Sergiu Buş, omul de afaceri are de gând să întărească, în continuare, defensiva vicecampioanei României. 

Responsabil pentru transferuri va fi Mihai Stoica, cel care a primit şi preferinţele lui Gigi Becali: "Studiem în România, să vedem români, dar i-am spus lui MM să caute fundaşi... Mie îmi plac, dacă e să găsească ceva, un grec sau un sârb sau un rus, un cipriot, un bulgar, adică ăştia îmi plac mie mai mult. Străini, da, dar nu din orice ţară", a spus el. 

Întrebat dacă acceptă jucători numai din ţări ortodoxe, Becali a răspuns, râzând: "Nu, nu, nu, nu. Că nu vreau, că după aia e discriminare. I-am spus: Mă, Mihai, cauţi aşa: Grecia, Serbia, Bulgaria, Rusia, Cipru, Ucraina. Din ţările astea, că de aici îmi place mie mai mult fotbalul. Adică sunt mai ieftini poţi să-i iei (n.r. - râde)", a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Becali a afirmat că nu va ajunge la nicio înţelegere cu fundaşul sârb Bogdan Planici, care şi-a reziliat unilateral contractul.

"Cu Planici ce? Cu Planici a venit astăzi cineva că să terminăm conflictul cu 250.000 de euro. Asta i-am propus atunci. Pun clauză de 250.000 să joci până la final. Dar după ce a făcut ce a făcut, nu mai accept nicio înţelegere. Să plătească zece milioane cine-l ia, că aşa are clauza. Că a făcut un lucru de mare mizerie", a adăugat patronul FCSB.

 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali transferuritransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare