Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, prima reacţie despre transferul lui Moruţan în Emirate: ”Asta e strategia mea. Să dea 15 milioane!”

Gigi Becali, prima reacţie despre transferul lui Moruţan în Emirate: ”Asta e strategia mea. Să dea 15 milioane!”

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan pare tot mai aproape de o despărţire de FCSB. Gigi Becali a anunţat însă că vrea 15 milioane de euro pentru a-l lăsa să plece

Agentul fotbalistului de la FCSB, Florin Vulturar, dă asigurări că transferul lui Moruţan în Emiratele Arabe Unite se va perfecta în următoarele zile:

”In 2-3 zile eu cred că se face transferul. Arabii vor mai plusa pentru el. Nu ştiu cât, dar ei sunt înnebuniţi după jucători tehnici ca el. Îl cumpără, dar e posibil să-l împrumute după un timp în Europa. Au contacte cu multe echipe bune. Sigur nu va pierde echipa naţională", a spus Florin Vulturar, pentru site-ul playsport.ro.

Gigi Becali ar fi negociat personal cu oficialii clubului interesat de serviciile lui Moruţan. Potrivit ultimelor informaţii, ar fi vorba de fapt despre gruparea Al Ain, echipă la care a fost antrenor şi Cosmin Olăroiu.

Latifundiarul din Pipera are în schimb o altă variantă şi a anunţat că nu se gândeşte să îl vândă pe Moruţan, chiar dacă suma oferită este una impresionantă pentru Liga 1. Totuşi, Becali a oferit un preţ pentru care ar fi dispus să-l cedeze pe Moruţan încă de pe acum:

"Nu il vand pe Olimpiu Morutan! Le-am transmis oferta si arabilor: 15 milioane de euro plus 10 la suta dintr-un viitor transfer. A fost reala oferta lor de 10 milioane de euro, au anuntat si cei de la Al Jazira. Eu nu vreau sa vand jucatori, acum vreau sa fac performanta. Sa iau titlul. Cu asta ramai. Ce, nu vor mai fi oferte pentru Morutan? Vor fi si mai bune! Asta este strategia mea", a spus Gigi Becali, pentru Pro Sport.

Al Ain este antrenată în prezent de Pedro Emanuel şi a terminat sezonul trecut pe locul doi în prima ligă din Emirate. Face de asemenea parte din zona de influenţă a şeicului Al Nahyan şi are în lot mai mulţi jucători străini, printre care brazilienii Erik Menezes şi Rafael Pereira, cazacul Islamkhan, togolezul Kodjo Laba sau angolezul Wilson Eduardo. Al Ain a cucerit 13 titluri în Emiratele Arabe Unite, fiind cea mai titrată formaţie din această ţară. 

  • 10.5 milioane de euro oferă Al Ain pentru transferul lui Moruţan
  • Aproximativ 2 milioane de euro va încasa mijlocaşul român

Afla mai multe despre: olimpiu moruţanfcsbtransferflorin vulturar 

viewscnt
Articole similare