Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali, prima reacţie după scandalul de la FCSB - Sepsi 1-2: "Ce vină să aibă Colţescu? Haideţi că nu vreau să facă păcate în Săptămâna Mare!"

Gigi Becali, prima reacţie după scandalul de la FCSB - Sepsi 1-2: "Ce vină să aibă Colţescu? Haideţi că nu vreau să facă păcate în Săptămâna Mare!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a reacţionat la aproape 24 de ore distanţă de la înfrângerea suferită de FCSB, scor 1-2, în faţa lui Sepsi Sf. Gheorghe în play-off-ul Ligii 1. Omul de afaceri din Pipera nu consideră că a fost vina lui Sebastian Colţescu pentru că FCSB n-a primit penalty la un contact între Tănase şi Niczuly în careu, dar nu înţelege cum a putut observa Octavian Şovre faza mai bine de pe cealaltă parte.

Gigi Becali, prima reacţie după scandalul de la meciul FCSB - Sepsi 1-2

FCSB a pierdut cu Sepsi, 2-1 în play-off-ul Ligii 1 la Giurgiu, şi a ratat şansa să se desprindă în fruntea clasamentului după pasul greşit făcut de CFR Cluj împotriva Craiovei. La aproape o zi distanţă de fluierul final, "la rece", Gigi Becali a reacţionat şi a spus că e de părere că a fost penalty la contactul dintre Tănase şi Niczuly, dar nu consideră că Sebastian Colţescu e vinovat.

"Ce vină să aibă Sebi Colţescu? El a arătat penalty. A fost penalty şi el a fluierat. Nu ştiu cum a văzut Şovre de pe partea cealaltă că nu a fost penalty. Ştiţi ceva, haideţi că nu mai are rost... Colţescu a arătat penalty şi celălalt i-a spus în cască să schimbe decizia. Asta a fost. Nu vreau să îmi fac păcate în Săptămâna Mare", a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

Ca şi în sezonul regulat, Sepsi s-a dovedit a fi o nucă tare pentru FCSB, pe care a învins-o la Giurgiu, scor 2-1. Din trei confruntări directe de până acum, FCSB a obţinut două puncte din două egaluri contra lui Sepsi, în acest sezon.

Cu toate că a pierdut cu Sepsi, FCSB rămâne lider în play-off-ul Ligii 1, cu 39 de puncte, la un punct în faţa CFR-ului şi la cinci în faţa Craiovei.

viewscnt
Articole similare
Ce super masina de 250 000 de euro si-a luat Simona Halep cu ocazia logodnei