Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, prima reacţie după şedinţa pentru introducerea VAR. ”Dacă ăştia se vor certa ca şoarecele şi pisica, vom avea VAR peste 100 de ani”

Gigi Becali, prima reacţie după şedinţa pentru introducerea VAR. ”Dacă ăştia se vor certa ca şoarecele şi pisica, vom avea VAR peste 100 de ani”

Superliga

Comentarii

În urma Adunării Generale a LPF, unde s-a discutat despre introducerea VAR, Gigi Becali a oferit o primă reacţie. În cazul în care Liga 1 nu va dispune de VAR în curând, patronul FCSB a dezvăluit că este dispus să îşi scoată echipa din teren, în cazul în care va fi neîndreeptăţit de vreo decizie a centralului.

Becali susţine că singurul care poate influenţa vreo decizie este Răzvan Burleanu şi că aceste trebuie să faciliteze implementarea VAR-ului, pentru a avea parte de un arbitraj corect. Finanţatorul ”roş-albaştrilor” îi cere Preşedintelui FRF ca măcar meciurile din play-off să dispună de arbitraj video.

”Dacă ăştia se vor certa ca şoarecele şi pisica, vom avea VAR peste 100 de ani. Cheia este la Burleanu. Să nu o mai arunce pe Gino. Vrem VAR măcar la meciurile tari din play-off. Voi ajuta şi eu cu bani pentru aducerea VAR, dar Burleanu trebuie să ia taurul de coarne”

Dacă nu vom aduce VAR-ul în România, atunci arbitrii vor decide campioana, iar eu nu vreau să ajung la mâna lor. Să văd şi eu acum ce a înţeles Burleanu după şedinţa asta de la LPF! Eu nu cred ca FRF nu mai are bani pentru VAR.

Au primit şi ei bani de la UEFA şi FIFA. VAR-ul trebuie să devină o prioritate pentru Burleanu şi FRF. Nu vreau să transformăm campionatul într-un circ prin scoaterea echipelor de pe teren, dar dacă eu simt că sunt furat aşa voi face”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

VIDEO | Kyros Vassaras, şeful CCA, despre introducerea VAR

Afla mai multe despre: liga 1gigi becali 

viewscnt
Articole similare