Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, prins cu 103 km/h în localitate. Ce au decis judecătorii

Gigi Becali, prins cu 103 km/h în localitate. Ce au decis judecătorii

Diverse

Comentarii

Gigi Becali a depus contestaţie în instanţă după ce a fost prins că merge cu 103 km/h în localitate şi i-a fost suspendat permisul.

Patronul FCSB are din nou probleme. Gigi Becali s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile după ce a fost surprins de poliţie când circula cu 103 km/h în localitate.

Cum limita de viteză era de 50 km/h, poliţiştii i-au suspendat permisul pentru o perioadă de 90 de zile. Gigi Becali a contestat însă decizia în instanţă şi recent a primit verdictul.

Ce au decis judecătorii după ce Gigi Becali a fost prins în localitate cu 103 km/h

Pe 3 mai 2021, o autospecială a Poliţiei l-a surprins pe Gigi Becali în timp ce gonea cu 103 km/h în localitate.

Poliştii l-au oprit şi, în ciuda protestelor lui Gigi Becali, i-au suspendat permisul pentru o perioadă de 90 de zile.

Potrivit codului rutier, depăşirea vitezei cu mai mult de 51 km/h peste limita impusă de acel sector de drum se sancţionează cu amendă, iar permisul conducătorului auto este suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

La o depăşire a vitezei cu mai puţin de 50 km/h peste limita admisă în acea zonă, conducătorul auto primeşte doar amendă şi puncte de penalizare, dar îşi păstrează permisul.

Gigi Becali a depus astfel o contestaţie în instanţă şi a susţinut că, de fapt, viteza cu care rula în localitate era de aproximativ 100 km/h, ceea ce ar fi însemnat că poliţiştii n-ar fi trebuit să-i suspende permisul.

Potrivit wowbiz.ro, Contestaţia depusă de Gigi Becali a primit recent verdictul - la finalul anului trecut - şi judecătorii au decis ca măsura aplicată de poliţie a fost corectă.

Poliţiştii au prezentat în instanţă dovada că viteza cu care Gigi Becali circula în momentul în care a fost surprins de radar era de 103 km/h, astfel că patronul FCSB a rămas cu permisul suspendat pentru 3 luni.

În toată această perioadă, Gigi Becali a putut circula cu maşina după ce a cerut în instanţă ca permisul să-i fie înapoiat până când judecătorii vor da o decizie la contestaţia pe care a depus-o.

Ionuţ Luţu are şi el permisul suspendat pentru 90 de zile

Patronul FCSB este astfel nevoit să-şi găsească un alt şofer. Ionuţ Luţu, cel care juca acest rol, s-a ales şi el cu permisul suspendat pentru 90 de zile.

Pe 29 noiembrie 2021, fostul fotbalist a fost implicat într-un accident rutier pe Bulevardul Aviatorilor.

Ionuţ Luţu a virat atunci stânga pe linie dublă continue şi s-a ciocnit cu un autoturism care venea din sens opus. Din fericire, nimeni n-a fost rănit, dar Luţu a rămas şi el 90 de zile fără permis.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare