Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, proces pierdut cu fostul fotbalist al echipei! FCSB riscă să primească o interdicţie la transferuri

Gigi Becali, proces pierdut cu fostul fotbalist al echipei! FCSB riscă să primească o interdicţie la transferuri

Superliga

Comentarii

Lukasz Gikiewicz a ieşit câştigător din procesul pe care l-a avut cu FCSB, după despărţirea de vicecampioană. Gigi Becali va trebui să-i plătească 93.500 de euro.

FIFA, prin Camera de Soluţionare de Litigiilor, a decis ca atacantul polonez, a cărui contract a fost reziliat abuziv la FCSB, să fie despăgubit cu 93.500 de euro, conform Gazetei Sporturilor.

Doar trei meciuri a jucat Lukasz Gikiewicz la FCSB, fiind îndepărtat încet-încet de la echipă apoi. În lunile care au urmat, polonezul nici măcar nu a mai rămas la echipă, fiind văzut în Croaţia, în vacanţă.

Conform sursei citate, FCSB riscă şi o interdicţie la transferuri, dacă nu va achita, până pe 11 mai 2020, suma anunţată de Camera de Soluţionare de Litigiilor.

Lukasz Gikiewicz şi-a găsit echipă

Atacantul adus de Gigi Becali la începutul sezonului nu a avut viaţă lungă la FCSB. Gikiewicz a jucat în doar patru meciuri, dar apoi şi-a petrecut o bună parte departe de România. Polonezul nici măcar nu s-a ascuns şi a publicat pe reţelele de socializare poze din vacanţă. 

La începutul acestui an, Gikiewicz şi-a găsit echipă şi a semnat cu formaţia din Iordania, Al Faisaly, club pentru care a mai jucat între 2017-2018.

 

 

 

Afla mai multe despre: gigi becaliproces 

viewscnt
Articole similare