Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali pune la zid un jucător de la FCSB. ”Nu e slab. E foarte slab! Nu pot să înţeleg”

Gigi Becali pune la zid un jucător de la FCSB. ”Nu e slab. E foarte slab! Nu pot să înţeleg”

Fotbal

Comentarii

FCSB a remizat, luni seară, pe Arena Naţională, împotriva celor de la Universitatea Cluj, scor 2-2 (2-1), într-o partidă din etapa a 11-a a Superligii.

Golurile gazdelor au fost marcate de Joyskim Dawa (min. 8) şi Adrian Şut (min. 39), în timp ce pentru oaspeţi au punctat Dan Nistor (min. 26), Bogdan Mitrea (min. 88).

Gigi Becali, noi critici pentru Octavian Popescu: ”Dacă ţinea mingea era bine”

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne lider, cu 26 de puncte, în timp ce Universitatea Cluj a urcat pe locul 11, cu 12 puncte.

După meci, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, s-a declarat nemulţumit de modul în care tratează jocul în ultimul timp Octavian Popescu, fotbalist în care îşi punea mare încredere în trecut, de pe urma căruia spera să obţină zeci de milioane de euro.

Tavi Popescu crede că am fost doar la sală. El crede că ne distrăm la sală şi gâdilă mingea. Asta e o echipă mare acum, care are viteză, pasează.

Tavi Popescu crede că el gâdilă mingea. Că ne apucăm de gâdilat. Dacă ar putea să ţină mingea ar fi bine, că o ţinea pe vremuri.

Acum o gâdilă de două ori şi o dă la adversar. Probabil mai trebuie să facem nişte transferuri. Să vedem.

Nu ştiu ce se întâmplă. Nu înţeleg cum un jucător la 18 ani să fie bun, iar la 20 de ani să fie nu mai slab - mult mai slab. Nici nu voiam să discut despre el fără 30-40 de milioane de euro.

Acum, nici măcar nu mai e fotbalist. Un fotbalist nu poate să joace aşa de slab”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalioctavian popescu 

viewscnt
Articole similare