Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, pus la colţ de un reputat medic român. Semnal de alarmă pentru jucătorii FCSB-ului

Gigi Becali, pus la colţ de un reputat medic român. Semnal de alarmă pentru jucătorii FCSB-uluigalerie foto

Diverse

Comentarii

Gabriel Tatu-Chiţoiu, unul dintre cei mai buni medici cardiologi din România, l-a pus la colţ pe Gigi Becali, din cauza atitudinii pe care acesta o are faţă de COVID-19.

Încă de la începutul pandemiei, Gigi Becali a avut opinii contrare celor ale speciliştilor. Iniţial, a încercat să minimalizeze forţa virusului COVID-19.

Ulterior, a propus terapii alternative şi s-a opus campaniei de vaccinare. Gigi Becali le-a transmis inclusiv jucătorilor că ar fi bine să nu se vaccineze.

Reputatul medic cardiolog Gabriel Tatu-Chiţoiu, care lucrează la Spitalul de Urgenţă ”Floreasca”, a avut o reacţie dură faţă de poziţiile publice luate de Gigi Becali faţă de pandema de coronavirus.

Cum a fost pus la colţ Gigi Becali de Gabriel Tatu-Chiţoiu, unul dintre cei mai cunoscuţi medici români

Cu o vastă experienţă medicală, Gabriel Tatu-Chiţoiu este unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti români în probleme cardiace.

Medicul Tatu-Chiţoiu este foarte activ pe reţelele de socializare, unde încearcă să demonteze conspiraţiile care există în jurul coronavirusului şi explică multe dintre neclarităţile pe care urmăritorii săi le au despre vaccinurile împotriva COVID-19.

Într-o postare publicată în urmă cu aproape două săptămâni, doctorul Gabriel Tatu-Chiţoiu îl pune la colţ pe Gigi Becali, după numeroasele cazuri de COVID-19 apărute la FCSB, dar şi pentru felul în care omul de afaceri a promovat folosirea unui antiviral.

În ultima perioadă, Gigi Becali a încercat să explice că utilizarea Arbidol - un antiviral rusesc - în tratarea COVID-19 este foarte indicată. Medicul Tatu-Chiţoiu spune însă că acest medicament a fost testat în repetate rânduri şi nu s-a dovedit foarte eficient. Motiv pentru care a fost scos din protocolul oficial de COVID.

În plus, Gabriel Tatu-Chiţoiu susţine că nici măcar Rusia - ţară care deţine licenţa pentru Arbidol - nu l-ar mai folosi, din cauza eficienţei foarte scăzute. 

”Amăgirea existenţei unui tratament eficace în COVID-19 în locul vaccinării este întreţinută pe diverse canale. Recent un deputat a venit în parlamentul României cu câteva mostre de Arbidol - antiviral originar din Rusia/China -, cumpărat de la Chişinău,  folosit în gripă pentru a susţine utilizarea lui pe scară largă în Romania. Arbidol este înghiţit în acest moment de o grămadă de români în speranţa de a nu face COVID în loc de a se vaccina.

Despre eficienţa/ineficienţa  lui şi a altor virale am vorbit aici.Repet: Antiviralele nu se iau ca prevenţie. Ele se iau (cu rezultate minore daca nu chiar inexistente) in primele zile de boală cu speranta de a nu face o formă severă. Dar numai sub supraveghere medicală şi costient fiind de faptul că:

Antiviralele sunt recunoscute pentru potenţialul de a induce malformaţii congenitale la copiii care sunt procreati in timp ce viitorii lor părinţi iau antivirale

În ciuda Arbidol-ului (care, după unele date, nici nu ar mai fi folosit in Rusia) numărul cazurilor COVID si al morţilor COVID au fost in continuă crestere in Rusia. În prezent Rusia se află în cel mai critic punct al pandemiei ei fapt care poate fi vazut in graficele de mai jos,

..iar echipa de fotbal a lui Becali (mare promotor de Arbidol) este  pusa la pamant de Covid, in frunte cu antrenorul ei. Banuiesc ca Becali ii va pune pe baieti sa alerge la meciurui imediat dupa ce testele PCR li se vor negativa...Nu va gasi de cuviinta sa le  faca la toti RMN cardiac ca sa depisteze eventuala miocardita indusa de COVID la acestia...”, este mesajul postat de Gabriel Tatu-Chiţoiu pe contul său de Facebook.

Medicul Gabriel Tatu-Chiţoiu îşi susţine afirmaţiile printr-un grafic care arată că rata de mortalitate din Rusia, provocată de COVID-19, efectiv a explodat, deşi ruşii au folosit celebrul Arbidol.

Ce a declarat Gigi Becali despre Arbidol:

”Avem fabrică de Arbidol la Otopeni, care fabrică pentru Rusia. La clinica mea am luat aprobare să fabric Arbdiol, deci la ora asta eu fabric Arbidol, am aparatură pentru a face 10.000 de pastile pe oră. Ei îţi dau aprobare să fabrici, dar strict pentru pacienţii mei, nu îţi dau voie să îl pui pe piaţă.

Dacă ei îmi aprobă, iau substanţă activă din India pentru Arbidol. În 3-4 zile vine substanţa şi după fabric pentru toată România, fac cadou. De ce de la mine nu primiţi şi de la olandezi primiţi?”, a spus patronul FCSB.

Afla mai multe despre: gabriel tatu-chiţoiu 

viewscnt
Articole similare