Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, pus la punct de cea mai bună fotbalistă a României în două rânduri! "Sunt remarci puţin spus penibile la adresa unei femei"

Gigi Becali, pus la punct de cea mai bună fotbalistă a României în două rânduri! "Sunt remarci puţin spus penibile la adresa unei femei"

FCSB

Comentarii

Apărătoarea naţionalei României şi a Politehnicii Timişoara, Teodora Meluţă (23 de ani), şi-a spus punctul de vedere, după comentariile controversate ale finanţatorului FCSB, Gigi Becali, la adresa arbitrei Iuliana Demetrescu.

Prima voce din fotbalul feminin românesc care îl pune la punct pe Gigi Becali: "Dacă era una dintre fetele dânsului?"

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, îşi continuă disputa de la distanţă cu FRF prin arbitri. De această dată, Iuliana Demetrescu, cea care a condus de la centru FC Voluntari - CS Mioveni, a fost ţinta unei declaraţii nepotrivite din partea lui Gigi Becali. 

FRF a luat prima măsură şi a anunţat că Gigi Becali va fi judecat la Comisia de Disciplină. 

La câteva ore distanţă, Gigi Becali şi-a explicat declaraţia, a spus că nu o desconsideră pe Iuliana Demetrescu, dar că nu va prezenta scuze în faţa lui Răzvan Burleanu, cu care nu vrea să se mai întâlnească. 

O părere a avut şi Teodora Meluţă, care până la 23 de ani a fost desemnată în două rânduri cea mai bună jucătoare de fotbal a României. Apărătoarea naţionalei României şi a Politehnicii Timişoara a cerut respect pentru Iuliana Demetrescu şi fotbalul feminin. 

”Din păcate încă ne confruntăm cu situaţii de genul! Oare Florentino Perez a avut aceleaşi remarci după meciul dintre Real Madrid şi Celtic, care a fost arbitrat de către o femeie? Eu sunt tare curioasă care era reacţia acestui domn dacă una dintre fetele dânsului era în locul Iulianei Demetrescu şi un alt patron de club avea aceleaşi remarci la adresa ei!

Oare îi convenea? Sau dacă una dintre fetele dânsului alegea să practice fotbalul, ştim foarte bine că a avut de comentat şi la adresa fetelor care joacă fotbal: `Ce să caute fetele la fotbal?` Mai bine v-aţi întreba ce căutaţi dumneavoastră să conduceţi un club de fotbal masculin şi feminin, pentru că acum aveţi şi echipă de fete, când dumneavoastră aveţi nişte remarci puţin spus penibile la adresa unei femei care a muncit să ajungă la nivelul la care este acum.

Indiferent ce sport practică o fată/femeie sau un băiat/bărbat trebuie respectaţi pentru că în mod normal trebuie să ştiţi ce implică viaţa de sportiv, nu?”, a scris Teodora Meluţă, pe contul personal de Facebook.

A rupt norii cu Toni Petrea şi se întoarce în vară la FCSB! "Arma secretă" vine pentru locul de titular în faţa lui Cordea, Miculescu şi Sorescu: "Sincer? Concurenţa e benefică"

Afla mai multe despre: teodora melutateo melutagigi becaliiuliana demetrescufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare