Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, pus pe gânduri de Valeriu Iftime: "Patru milioane şi este al lor. Dacă vine o ofertă, îi dau drumul"

Gigi Becali, pus pe gânduri de Valeriu Iftime: "Patru milioane şi este al lor. Dacă vine o ofertă, îi dau drumul"galerie foto

FCSB

Comentarii

FC Botoşani a remizat, sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2 (1-2), împotriva celor de la FCSB, în prima etapă din play-off. Eroul partidei a fost atacantul croat Marko Dugandzic, marcator a unei duble şi care a bifat al cincilea meci consecutiv cu gol marcat în Liga 1, ajungând la cota şase. Patronul moldovenilor a declarat că este dispus să se despartă de golgeter, în schimbul unei sume convenabile, venită chiar şi de la FCSB.

Gigi Becali, pus pe gânduri de patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime: "Patru milioane şi este al lor. Dacă vine o ofertă, îi dau drumul"

Marko Dugandzic (25 de ani) a ajuns la FC Botoşani în această iarnă şi nu pare decis să rămână prea mult timp în Moldova. Marchează pe bandă rulantă, iar patronul echipei, Valeriu Iftime, este sigur că va obţine o sumă frumoasă, de ordinul milioanelor de euro, în schimbul fotbalistului, cât de curând.
 
"(Cum l-aţi ochit pe Dugandzic?) Meritul mare este al lui Marius Croitoru. (Pot să îndrăznesc să vă întreb ce salariu îi daţi lui Dugandzic?) Nicio problemă. E salariul de la echipa mea pentru jucătorii buni, 5-6000 de euro maximum. Nu dau mai mult pentru că îmi dezechilibrez bugetul. Din acest motiv nici nu-l ţin, dacă am o ofertă bună pentru el... Eu spun jucătorilor: <<vino la mine, semnează pe doi ani şi jumătate şi orice ofertă bună vine îţi dau drumul>>", a declarat patronul botoşănenilor, sâmbătă seară, după meci.
 
 
Marko Dugandzic a început fotbalul la juniorii celor de la NK Osijek, apoi a mai trecut pe la Ternana şi Matera, înainte să se întoarcă acasă, la Osijek. După un an şi jumătate fără realizări notabile, atacantul şi-a reziliat contractul şi a primit şansa de a evolua la FC Botoşani. În perioada de pregătire, Dugandzic a marcat de cinci ori şi l-a făcut atent pe patronul echipei, Valeriu Iftime. Acesta a declarat, imediat după revenirea din cantonament, că fotbalistul poate ajunge la FCSB, fiindcă formaţia patronată de Gigi Becali nu are în lot un atacant cu calităţile lui Dugandzic.
 
"O, păi nu aţi văzut ce atacant am!? E clar, patru milioane şi e al lor. Pot să îi şi spun: <<domnul Becali, la vară aveţi atacant bun de tot. Pregătiţi patru milioane şi jucaţi în Europa League cu el!>>. Marko e numai bun pentru asta", a declarat Valeriu Iftime, pentru Telekom Sport, în urmă cu câteva săptămâni.

Gigi Becali, pus pe gânduri de patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime: "Patru milioane şi este al lor. Dacă vine o ofertă, îi dau drumul"

 
Din acel moment, pariul lui Iftime, ce părea unul fictiv, aruncat precum o simplă vorbă-n vând, prinde contur şi greutate. Marko Dugandzic a debutat cu gol de trei puncte în primul meci ca titular, cu Chindia, apoi a punctat şi-n următoarele trei victorii, cu Hermannstadt, Sepsi şi Poli Iaşi, iar totul a culimnat cu cele două goluri marcate în poarta celor de la FCSB. Fotbalistul cotat la 150.000 de euro, de Transfermarkt, are şase goluir în cinci meciuri şi, dacă-şi va menţine inspiraţia în faţa porţii, nu va mai rămâne foarte mult timp la Botoşani.
 
FC Botoşani şi FCSB au o relaţie foarte bună de afaceri. Doar în ultimii ani, au luat drumul Capitalei fotbalişti precum Cătălin Golofca, Mihai Roman, Olimpiu Moruţan, Răzvan Oaidă, Aristidis Soiledis şi Andrei Miron. De data aceasta, Gigi Becali este obligat să bage adânc mâna în buzunar dacă şi-l doreşte pe fostul internaţional croat de tineret.
 
 

Afla mai multe despre: fotbalbotosani 

viewscnt
Articole similare