Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali râde de Dinamo. Ce spune patronul despre cazul lui Magaye Gueye: „Se drogase... Aşa este când sapi groapa altuia, cazi singur în ea”

Gigi Becali râde de Dinamo. Ce spune patronul despre cazul lui Magaye Gueye: „Se drogase... Aşa este când sapi groapa altuia, cazi singur în ea”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali râde de Dinamo. Magaye Gueye a fost testat pozitiv la cocaină, după un control antidoping cerut tocmai de fanii din programul DDB, după meciul cu FCSB, în care, aceştia i-au acuzat pe cei „roş-albaştrii” de practici „necurate” înainte partidei din Cupa României, scor 0-1.

Florinel Coman, Florin Tănase şi Dragoş Nedelcu au fost cei 3 fotbalişti testaţi de la FCSB, în timp ce de la Dinamo au fost verificaţi Steliano Filip, Diego Fabbrini şi Magaye Gueye. Toate testele au ieşit negative, cu excepţia ultimului. Atacantul lui Dinamo a fost testat pozitiv la cocaină.

Întrebat despre situaţia de la Dinamo, Becali a mărturisit la Realitatea Plus: „Dinamo cere antidoping că Steaua se droghează. Când s-a tras la sorţi, dacă iei 10 jucători de la FCSB, trebuie să iei 10 şi de la echipa adversă. Şi l-a luat şi pe ăla al lor (n.r. Magaye Gueye) şi se drogase. Aţi văzut cum face Dumnezeu? Dacă sapi groapa altuia, cazi singur în ea”.

 EXCLUSIV | Magaye Gueye nu s-a prezentat la audierile la care a fost chemat de ANAD după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină! Ce a solicitat fotbalistul lui Dinamo

Magaye Gueye (30 de ani), fotbalistul lui Dinamo depistat pozitiv cu cocaină la un test antidoping, nu s-a prezentat la audierile la care a fost chemat de ANAD, vineri, la ora 16:00. Telekom Sport a aflat că Gueye nu a dat curs invitaţiei primite de Agenţia Naţională Antidoping.
Depistat pozitiv cu cocaină în urma unui test antidoping efectuat după meciul Dinamo - FCSB 1-0, din Cupa României, Magaye Gueye a fost chemat de ANAD la audieri. Şedinţa a început vineri, de la ora 16:00, iar sursele Telekom Sport au aflat că atacantul nu s-a prezentat. Aceleaşi surse indică faptul că jucătorul a solicitat să-i fie efectuată proba B.

Afla mai multe despre: gigi becalidinamomagaye gueye 

viewscnt
Articole similare