Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali râde de Răzvan Burleanu după ce România a fost umilită din nou de Muntenegru! ”Naturalizăm în continuare jucători de la CFR Cluj şi ne facem naţională puternică!”

Gigi Becali râde de Răzvan Burleanu după ce România a fost umilită din nou de Muntenegru! ”Naturalizăm în continuare jucători de la CFR Cluj şi ne facem naţională puternică!”

Echipa națională

Comentarii

Selecţionata României a pierdut din nou cu Muntenegru, de această dată pe Stadionul Giuleşti, scor 0-3, într-un meci din Liga Naţiunilor. În "dubla" cu Muntenegru, România a primit 5 goluri.

Meciul a început rău pentru tricolori, iar Mugosa a deschis scorul în minutul 42. În minutul 56, acelaşi Mugosa a trimis mingea în poartă după o nouă centrare perfectă care a păcălit defensiva aliniată de Iordănescu. 

Dezastrul s-a produs în minutul 74. Mugosa a trimis un şut din 17 metri, iar mingea a intrat. Jucătorul din Muntenegru a reuşit tripla împotriva României. 

După ce scorul s-a făcut 0-3, suporterii români prezenţi în Giuleşti nu au mai suportat umilinţa şi au scandat împotriva lui Iordănescu. Fanii i-au cerut selecţionerului demisia minute în şir. De asemenea, oamenii din tribune au scandat şi împotriva celor de la FRF. 

După o nouă umilinţă la naţională, Gigi Becali a fost ironic şi a transmis că singura şansă ca România să obţină rezultate este să naturalizeze jucătorii străini. Mai mult decât atât, el consideră că echipa naţională nu mai are şanse să se redreseze. 

”Naturalizăm în continuare jucători de la CFR Cluj şi ne facem naţională puternică!”

”Ce este de făcut? Păi nu a zis Răzvan Burleanu faza cu capsula? Nu aţi văzut? Am intrat acolo şi o vom deschide peste 100 de ani. Aşa că stăm liniştiţi. Dar de ce să nu apreciem noi ce face Gigi Becali la FCSB? Hai să îi dăm în cap şi să îi ajutăm pe aia de la CFR Cluj.

Hai să îi ajutăm şi pe ăia de la CSA-ul lui Taplan că aşa vrea nenea Dâncu. Hai să desfiinţăm FCSB-ul pentru Talpan. Hai că ăia de la CSA-ul lui Taplan vor da o grămadă de jucători la echipa naţională.

Nouă ăstora de la FCSB trebuie să ni se dea în cap. Facem manevre să câştige doar CFR. La noi nu observă nimeni că avem o echipă românească? Avem noi străini mulţi în lot?

Lasă că e mai bine să luăm de la CFR Cluj. Naturalizăm în continuare jucători de la CFR Cluj şi ne facem naţională puternică”, a  declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: românia-burleanu-becali 

viewscnt
Articole similare