Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali, reacţie acidă după ce a aflat că Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe fostul său jucător: ”Man era cumva sclav pe plantaţie? Mă enervez doar când îi aud numele acestei femei”

Gigi Becali, reacţie acidă după ce a aflat că Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe fostul său jucător: ”Man era cumva sclav pe plantaţie? Mă enervez doar când îi aud numele acestei femei”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali a oferit o primă reacţie după ce Anamaria Prodan a anunţat că l-a dat în judecată pe Dennis Man, în urma scandalului izbucnit de transferul său la Parma.

Anamaria Prodan a anunţat că l-a dat în judecată pe Dennis Man şi că doreşte 350 de mii de euro în daune. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf susţine că a fost tăiată din transferul jucătorului FCSB-ului la Parma şi că îşi cere în acest fel drepturile.

Gigi Becali a dus un război foarte mediatizat cu impresara în urmă cu câteva luni, însă după ce atacurile dintre cei doi păreau să se fi oprit, Becali a reacţionat dur la decizia acesteia de a îi acţiona fostul jucător în instanţă. Finanţatorul FCSB-ului a atacat-o pe Prodan şi a insistat că nu vrea să mai discute despre aceasta.

Gigi Becali, reacţie acidă după ce a aflat că Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Man

”Mă enervez doar când îi aud numele acestei femei, dar să îmi mai aduc şi aminte de ceea ce a putut să vorbească ea de mine atunci. Dar îi permite legea să îl dea pe Man în judecată? Unde l-a dat? În civil în România? În Dubai, acolo unde parcă era ea înregistrată ca impresar? Unde l-a dat?

Man era cumva sclav pe plantaţie şi nu ştim noi? L-am luat noi cu forţa şi l-am dus cu japca pe Man la Parma? Nu am vrut eu să îi dăm şi ei partea sa? Dar, hai că nu vreau să îmi stric ziua că am zis de mult că nu mai vreau să vorbesc în viaţa mea de această femeie.

Asta cu cei 85 de mii de euro de unde a mai ieşit pe piaţă? Tot de la ea? Iar mă faceţi să vorbesc despre ea, iar eu v-am spus clar că nu vreau să mai aud de această femeie în viaţa mea şi nu vreau să îi mai pronunţ numele?

Nu este treaba ei ce înţelegere am avut eu cu Man şi nu vreau să mai comentez nimic din ceea ce spune ea şi ceea ce vrea să facă. Oricum, dacă Dennis Man are nevoie de ceva ştie unde să mă găsească. Nu îl vom lăsa singur”, a spus Becali, pentru ProSport.

viewscnt
Articole similare
Lovitura crunta: fostul mare baschetbalist si-a pierdut al doilea copil. Care e cauza mortii